22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη Βόλου: Κίνδυνος -3 βαθμών λόγω… Ψιάνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νίκη Βόλου καλείται να πληρώσει παλιές… αμαρτίες.

Δεν δικαιώθηκε η Νίκη Βόλου στην αντιδικία της με τον Στέργιο Ψιάνο και πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή, για να μην τις αφαιρεθούν βαθμοί. Αυτό αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 6195/01.04.2021 αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΓΣ Βόλου η Νίκη 1924 κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου του Σταύρου.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΓΣ Βόλου η Νίκη 1924, ως αθλητικής διαδόχου της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου του Σταύρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό