16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκησε στο Ηράκλειο και πάει για το θαύμα ο Απόλλων Σμύρνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ, μείωσε σε 2 βαθμούς τη διαφορά από την προτελευταία Λαμία και πολλαπλασίασε τις ελπίδες της για τη 13η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Στο 4΄ ο Τσιλιανίδης βγήκε απέναντι στον Σόρτσαν αλλά νικήθηκε, στο 7΄ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έσωσε την εστία του στην κεφαλιά του Πασαλίδη και στο 8΄ νέα κεφαλιά, από τον αμαρκάριστο Τσιλιανίδη στη σέντρα του Νέιρα, πέρασε άουτ.

Στο 45΄ ο Απόλλωνας χρειάστηκε ξανά τη συνδρομή του Σλοβένου τερματοφύλακα, που έκανε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε ωραίο σουτ του Λάμπρου και στο 45΄+3 οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εντυπωσιακό γκολ (ψαλιδάκι) του Φατιόν.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 70΄ με τον Λουίζ Φελίπε, αλλά μετά το 1-1 οι παίκτες του Τεννέ άφησαν τη διαχείριση του αγώνα, βγήκαν στην επίθεση και δικαιώθηκαν.

Στο 72΄ ο Ιωαννίδης είδε τον Επασί να του στερεί το γκολ στην προβολή που έκανε, αλλά στο 78΄ ο Σλίβκα «άδειασε» τον Βούρο και πλάσαρε τελειώνοντας τη φάση και δίνοντας μια τεράστιας αξίας νίκη στην ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό