12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίκησε απουσίες και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη λήξη της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα για εκείνον, ο Ολυμπιακός κλείδωσε την τρίτη θέση στην κατάταξη μετά τη μεγαλειώδη νίκη του επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με 73-66.

Οι σοβαρές απουσίες Σλούκα και Φαλ δεν πτόησαν τους «ερυθρόλευκους», που με όπλο την καταπληκτική αμυνά τους περιόρισαν στους 66 πόντους μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της Ευρώπης και ελπίζουν ακόμη και στη δεύτερη θέση, την οποία θα κατακτήσουν αν η Ρεάλ Μαδρίτης ηττηθεί εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου στην τελευταία αγωνιστική (34η).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τελείωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 13-1 στο ΣΕΦ και συνολικά 19-9 στο σύνολο, περιμένει να μάθει αντίπαλο, ενώ οι Καταλανοί (22-6) ως πρώτοι της γενικής κατάταξης θα παίξουν με την ομάδα που θα καταλάβει την όγδοη θέση στην κανονική περίοδο. 

Η άμυνα του Μάρτιν στο β΄ μέρος άλλαξε τα δεδομένα στην τρίτη περίοδο, διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός με επιμέρους σκορ 18-8 και προσπέρασε για πρώτη φορά στον αγώνα (48-47).

Ο επιθετικός «οίστρος» των ΜακΚίσικ (20π.) και Βεζένκοφ (13π.) δεν βρήκε απάντηση από την αντίπαλο του Ολυμπιακού που είχε κορυφαίους τους Σανλί (13π.) και Μίροτις (11π.).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό