Home Αθλητικά Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν και Άρσεναλ, ήττα στα πέναλτι για την...

Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν και Άρσεναλ, ήττα στα πέναλτι για την Τσέλσι, συντριβή για την Έβερτον

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
21.07.2022 | 09:55

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν
2022 AP PHOTO/NICK WASS

Τα φιλικά στις ΗΠΑ συνεχίζονται για τις ευρωπαϊκές ομάδες με την Μάντσεστερ Σίτι, την Μπάγερν και την Άρσεναλ να επικρατούν, η Τσέλσι ηττήθηκε στα πέναλτι, ενώ η Έβερτον γνώρισε τη συντριβή.

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι ξενύχτησαν για τα φιλικά παιχνίδια των ευρωπαϊκών ομάδων στις ΗΠΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, επικράτησε 2-1 κόντρα στην Κλουμπ Αμέρικα.

Ο Γκουαρντιόλα έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Άλβαρες και Φίλιπς όχι όμως και στον Χάαλαντ αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σμπαράλια έκανε την DC United η Μπάγερν με τους Μανέ και Ντε Λιχτ να σκοράρουν στο 6-2 των Βαυαρών πετυχαίνοντας τα πρώτα τους τέρματα. Μάλιστα, ο Ολλανδός αποχώρησε ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα για προληπτικούς λόγους.

Πάμε τώρα και στην τρίτη νίκη ευρωπαϊκής ομάδας που ήρθε από τους παίκτες της Άρσεναλ οι οποίοι επικράτησαν 3-1 της Orlando City. Η ομάδα του Αρτέτα συνέχισε έτσι την αήττητη πορεία της στα φιλικά μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η Τσέλσι, στο ντεμπούτο του Στέρλινγκ, γνώρισε την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από την Charlotte FC. Οι μπλε προηγήθηκαν με τον Πούλιτς, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ρίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Τελικά η Charlotte FC επικράτησε 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκείνη που προβλημάτισε με την εικόνα της ήταν η Έβερτον. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ηττήθηκε με 4-0 από την Minnesota United.

Η συνοπτική εικόνα των παιχνιδιών

Μάντσεστερ Σίτι – Κλουμπ Αμέρικα 2-1 (30′, 45+1′ Ντε Μπρόινε / 43′ Μαρτίν)
DC United – Μπάγερν 2-6 (54′ Σίμονσεν, 83′ Κου-ΝτιΠιέτρο / 5′ Μανέ, 12′ Σαμπιτζερ, 44′ Γκνάμπρι, 47′ Ντε Λιχτ, 51′ Ζίρκζε, 90+2′ Μίλερ)
Άρσεναλ – Orlando City 3-1 (5′ Γκαμπριέλ, 66′ Ενκετιά, 80′ Νέλσον / 29′ Τόρες)
Charlotte – Τσέλσι 1-1 κ.δ. 5-3 πεν (90+2′ Ρίος / 30′ Πούλισιτς)
Έβερτον – Minnesota United 0-4 (18′ Ρεϊνόσο, 32′ Ταρκόβσκι, 36′ Αμαρίγια, 78′ Αντού Ντανλάντι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version