20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νέο Unpacked Event στις 17 Μαρτίου 2022 για τα Galaxy A53 και Galaxy A73

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung αποκάλυψε την ημερομηνία διεξαγωγής του νέου Unpacked Event για την τρέχουσα χρονιά, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν τα βαριά χαρτιά της φετινής σειράς Galaxy A, δηλαδή τα Galaxy A53 και Galaxy A73.

Τα δύο μοντέλα θεωρούνται τα σημαντικότερα της σειράς, καθώς οι προηγούμενες εκδόσεις τους σημείωσαν πολύ υψηλές πωλήσεις και μετουσιώσαν το όραμα της εταιρείας για παροχή σύγχρονων τεχνολογιών σε μικρότερο κόστος από τις ναυαρχίδες της. Αμφότερα αναμένονται με οθόνες Super AMOLED Infinity-O 120Hz, ισχυρότερους επεξεργαστές, βελτιωμένες κάμερες (τόσο σε επίπεδο αισθητήρων, όσο και σε λειτουργίες), μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας και υποστήριξη φόρτισης τουλάχιστον σε ισχύ 25W. Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει επίσημα τα Galaxy A13 και Galaxy A23.

Το νέο Samsung Unpacked Event θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2022 στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί σε livestreaming μέσα από το Samsung.com, το Samsung Newsroom και το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

[Samsung]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό