16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο trailer για τους Zangief, Cammy και Lily

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετές οι ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις στην τελευταία εκδήλωση State of Play της Sony, με την εταιρεία να παρουσιάζει νέους τίτλους VR για το PSVR2, να ανακοινώνει ημερομηνίες κυκλοφορίας για διάφορα games και φυσικά να παρουσιάζει πληθώρα από trailers.

Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το νέο trailer της Capcom για το επερχόμενο Street Fighter 6, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Zangief, Cammy και έναν νέο χαρακτήρα, την Lily. Οι πρώτοι δύο είναι πασίγνωστοι από τα προηγούμενα games της σειράς Street Fighter και τους βλέπουμε με το νέο, αρκετά εντυπωσιακό redesign τους.

Για την Lily μαθαίνουμε πως αποτελεί απόγονο της φυλής Thunderfoot, από την οποία προέρχεται και ένας παλαιότερος αγαπημένος χαρακτήρας των παιχνιδιών, ο T. Hawk. Στο gameplay της συμπεριλαμβάνονται μεγάλα ρόπαλα και εκμετάλλευση των στοιχείων της Φύσης για να βγάλει από την μέση του αντιπάλους της.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί 18 από τους 21 χαρακτήρες του ρόστερ που θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα του Street Fighter 6 στις 2 Ιουνίου 2023. Δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο DLC που θα προσθέσει περισσότερους χαρακτήρες, αλλά υποθέτουμε ότι θα δούμε κάτι τέτοιο μετά το λανσάρισμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό