23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για την επιτυχημένη σειρά Locke & Key του Netflix, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε στην πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν.

Στο νέο trailer βλέπουμε την Dodge (Laysla De Oliveira) να βρίσκει τρόπο να έρθει πιο κοντά στην οικογένεια Locke, προκειμένου να μάθει όλα μυστικά τόσο των μαγικών κλειδιών που έχουν κληρονομήσει οι Kinsey, Tyler και Bode αλλά και τα μονοπάτια και τις δυνάμεις που τους δίνονται.

Επιπλέον, βλέπουμε και σκοτεινούς δαίμονες να κρύβονται κλειδωμένοι πίσω από μερικά κλειδιά. Βέβαια, η Dodge δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά Locke, καθώς παλεύουν να αγκαλιάσουν το πεπρωμένο τους ως η νέα γενιά Keepers of the Keys.

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Locke and Key αναμένεται στο Netflix στις 22 Οκτωβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό