22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο trailer για την 4η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

H δημοφιλής σειρά Ozark ξεκίνησε στο Netflix με τον Marty (Jason Bateman) και την Wendy Byrde (Laura Linney) να μετακομίζουν στην περιοχή Lake of the Ozarks όπου αναπάντεχα βρέθηκαν μπλεγμένοι να ξεπλένουν παράνομα χρήματα για να απεμπλακούν από ένα επικίνδυνο Μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.

Έκτοτε, η οικογένεια Byrde ρίζωσε βαθιά στον εγκληματικό υπόκοσμο μέχρι που τώρα είναι αντιμέτωπη με την πιο αδίστακτη αντίπαλό τους, την Helen Pierce (Janet McTeer).

Με την σειρά Ozark να οδεύει προς το τέλος της, καθώς ανακοινώθηκε πως η τέταρτη σεζόν που θα χωριστεί σε δύο μέρη θα είναι η τελευταία που θα κυκλοφορήσει, οι πρωταγωνιστές Marty και Wendy βρίσκονται παγιδευμένοι από τον εγκληματικό κόσμο που τους περιβάλλει.

Η Netflix χαρίζει στους fans της σειράς ένα νέο trailer, προειδοποιώντας τους πως «No ending is reached by accident». Το trailer παρουσιάζει σκηνές από τις προηγούμενες σεζόν του Ozark και ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα που παίζεται αντίστροφα. Και όπως αναφέρεται στο trailer, ο Marty και η Wendy επέλεξαν αυτό το μονοπάτι, είτε το ήθελαν είτε όχι.

Η τελευταία σεζόν του Ozark παρουσιάζει επίσης νέα πρόσωπα. Ο Javi Elizonndro (Alfonso Herrera) είναι ανιψιός του Navarro που στην πραγματικότητα ψάχνει την κατάλληλη στιγμή του για να χτυπήσει. Εάν ο Javi διεκδικήσει την αυτοκρατορία του θείου του, τότε η «προστασία» της οικογένειας Byrde από τον Navarro ενδεχομένως να θεωρηθεί άκυρη. Παράλληλα, ο Mel Sattem (Adam Rothenberg) είναι ένας ιδιωτικός ερευνητής που κρύβει τα δικά μυστικά. Όταν ο Mel ανακαλύπτει τη διπλή ζωή των Byrdes, κάνει τα πάντα για να την αποκαλύψει.

Στην 4η σεζόν του Ozark πρωταγωνιστούν επίσης οι Julia Garner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Damian Young, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker και Veronica Falcón.

Η τελευταία σεζόν χωρίζεται σε δύο μέρη των επτά επεισοδίων το καθένα. Η Netflix θα κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Ozark στις 21 Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό