13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη live-action μεταφορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από την κυκλοφορία των τίτλων εισαγωγής της live-action σειράς Cowboy Bebop, η Netflix χάρισε ένα teaser στους λάτρεις, προσφέροντας μια καλύτερη ματιά στους πρωταγωνιστές Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) και Faye Valentine (Daniella Pineda).

Στο teaser που φέρει τον τίτλο The Lost Session βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να πηγαίνουν ένα σύντομο ταξίδι για να φάνε noodles, να αντιμετωπίσουν τους κακούς και να συμβαίνουν ευτράπελα. Πρόκειται σίγουρα για μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά στη σειρά, αλλά παρουσιάζεται και ο εχθρός του Spike, Vicious (Alex Hassel).

Η σειρά Cowboy Bebop αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου 2021 στο Netflix και εάν δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρωτότυπη anime σειρά που προστίθεται από τις 21 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό