16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο teaser για την 6η και τελευταία σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για την 6η σεζόν του Peaky Blinders στο οποίο αποκαλύπτεται ότι ο Tom Hardy επιστρέφει ως Alfie Solomon.

«Alfie, νομίζω ότι μπορεί να έγραψα την τελευταία σου πράξη», λέει ο Tommy Shelby (Cillian Murphy). Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Hardy είναι ιδιοκτήτης ενός παράνομου αποστακτηρίου και αρχηγός μιας εβραϊκής συμμορίας με έδρα το Camden Town στο Λονδίνο – είχε πρωτοεμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν. Η τύχη του Alfie αμφισβητούταν στην 4η σεζόν μετά από μια αντιπαράθεση με τον Tommy, αλλά αποκαλύφθηκε ότι είναι ακόμα ζωντανός κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν.

Η σειρά Peaky Blinders προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2013 στο BBC Two και έκτοτε έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Διαδραματίζεται στο Birmingham και ακολουθεί τα κατορθώματα της εγκληματικής οικογένειας Shelby στον απόηχο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Joe Cole, Paul Anderson και η αείμνηστη Helen McCrory, ο Sam Claflin, η Anya Taylor-Joy και ο Adrien Brody.

Αν και η 6η σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία της σειράς, μια ταινία με πρωταγωνίστρια την οικογένεια Shelby πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα το 2023 και, σύμφωνα με τον showrunner Steven Knight, «μάλλον αυτό θα είναι το τέλος για τους Peaky Blinders».

Η έκτη σεζόν του Peaky Blinders πρόκειται να μεταδοθεί στο BBC στις αρχές του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό