20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από όταν η Sony παρουσίασε τις νέες βαθμίδες συνδρομής της για PlayStation Plus. Αυτές ήταν οι Essential, Plus Extra και Plus Premium.

Ανάλογα με τη βαθμίδα, δίνεται πρόσβαση σε διαφορετικά παιχνίδια και δυνατότητες. Το Essential με 8,99 €  το μήνα παρέχει δύο παιχνίδια PS4 και ένα PS5 για κατέβασμα το μήνα, online multiplayer και άλλες βασικές λειτουργίες. Το Plus Extra κοστίζει 13,99 € και δίνει επιπλέον πρόσβαση στον Κατάλογο παιχνιδιών με εκατοντάδες τίτλους PS4 και PS5 με δυνατότητα λήψης. Τέλος, για 16,99 €, το Plus Premium προσθέτει δοκιμές παιχνιδιών περιορισμένου χρόνου, περίπου 2 ώρες ανά παιχνίδι, τον Κλασικό Κατάλογο και ροή στο cloud.

Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε αναλυτικά ποια παιχνίδια θα είναι στη συνδρομή Plus, αλλά και πότε θα κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η Ασία θα την λάβει στις 24 Μαΐου, η Ιαπωνία στις 2 Ιουνίου, η Βόρεια και Νότια Αμερική στις 13 Ιουνίου και η Ευρώπη, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα αποκτήσουν πρόσβαση στις 23 Ιουνίου.

Η Sony δεν θα συμπεριλάβει νέα first-party παιχνίδια στο πακέτο συνδρομής. Αυτό σημαίνει πως π.χ. το Horizon Zero Dawn, το Forbidden West ή το Grand Turismo 7 δεν θα υπάρχουν αρχικά στο PlayStation Plus.

Ιδού τα παιχνίδια:

PS4 και PS5 Κατάλογος παιχνιδιών

Τα μέλη του PlayStation Plus Premium Deluxe θα έχουν πρόσβαση σε κλασικά παιχνίδια – ορισμένα από τα οποία η Sony λέει ότι θα έχουν βελτιωμένους ρυθμούς καρέ και ανάλυση υψηλότερης ποιότητας.

Oι συνδρομητές Plus Premium θα μπορούν να κάνουν streaming original παιχνίδια PS3.

Tέλος, οι συνδρομητές Plus Premium Deluxe θα απολαμβάνουν έως και δύο ώρες δοκιμές επιλεγμένων ολοκαίνουργιων παιχνιδιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό