35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Νέο Hyundai Inster – Προσιτό και ηλεκτρικό, για την Ευρώπη με αγάπη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai δεν είναι η εταιρία που γνωρίσαμε την δεκαετία του ’90. Η κορεατική μάρκα προσφέρει πλέον μία ευρεία γκάμα πολύ ελκυστικών αυτοκινήτων με τολμηρό, μοντέρνο design, κορυφαία τεχνολογία και αποδοτικά κινητήρια σύνολα ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε τα πρώτα της βήματα, με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης. Τα Ioniq 5 και Ioniq 6 συζητήθηκαν και εξακολουθούν να συζητιούνται καταξιώνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρία και στον κόσμο των οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων όμως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Ένα βήμα που ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς αφορά το λανσάρισμα ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου το οποίο “θα θέσει νέα στάνταρ όσον αφορά στην εμβέλεια, την τεχνολογία και την ασφάλεια” σε προσιτή τιμή.

Το μοντέλο αυτό θα είναι το νέο Hyundai Inster! Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια η εταιρία, ένα μοντέλο που αποτελεί την εξέλιξη του Hyundai Casper που γνωρίσαμε ως αποκλειστικά θερμικό, αποκλειστικά για την αγορά της Ν. Κορέας. Οι πρώτες (σκοτεινές) εικόνες που έχουμε στη διάθεση μας δείχνουν ένα Inster που διατηρεί το γνώριμο, από τις φωτογραφίες, σχήμα του Casper αλλά διαθέτει μικρές, όμως ουσιαστικές διαφορές με πιο αισθητή τα νέα, pixel γραφικά των φωτιστικών σωμάτων στο εμπρός και το πίσω μέρος που δημιουργούν την αίσθηση μίας εταιρικής ταυτότητας καθώς θυμίζουν τα Ioniq 5 και 6. Η Hyundai δεν μοιράζεται μαζί μας περισσότερες εικόνες σε αυτό το σημείο ενώ δεν αποκαλύπτει ούτε το εσωτερικό του Inster – κάτι που υποθέτουμε ότι θα γίνει σε δεύτερη φάση.

Προηγούμενα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η κορεατική μάρκα είχε σκοπό να λανσάρει ένα προσιτό, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην Ευρώπη με τιμή η οποία θα ξεκινά από τα €20.000. Το Hyundai Inster θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς το μοντέλο αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τιμές. Ακόμα η Hyundai δεν μιλάει ούτε για τεχνικά χαρακτηριστικά, με εξαίρεση την μέγιστη εμβέλεια ανάμεσα στις φορτίσεις που όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα αγγίζει τα 355 χιλιόμετρα – καθόλου άσχημα, ιδίως αν συνδυαστεί με μία αρχική τιμή της τάξης των €20.000. Η πρεμιέρα του Inster είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Busan International Mobility Show αργότερα μέσα στον Ιούνιο οπότε τότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό