21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέο Huawei MatePad Pro 2 με το M-Pencil

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Huawei έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του HarmonyOS στις 2 Ιουνίου, όπου επίσης θα δούμε και νέα προϊόντα. Εχθές η Huawei κυκλοφόρησε ένα teaser για το επερχόμενο Watch 3 και ακόμα ένα για ένα νέο MatePad Pro tablet.

Το teaser, όπως βλέπουμε και στην εικόνα δείχνει ένα M-Pencil το οποίο θα είναι συμβατό με το νέο MatePad Pro 2. Αυτή θα είναι η πρώτη Huawei συσκευή που θα βγει με το νέο λειτουργικό της εταιρίας.

Ο blogger @ChanganDigitalKing αναφέρει μέσω του Weibo ότι το Huawei MatePad Pro 2 με το M-Pencil «θα κυκλοφορήσουν σύντομα». Επίσης, αναμένεται το νέο τάμπλετ να υποστηρίζει multi-screen collaboration, όπως έχουμε δει και άλλες Huawei συσκευές πάνω σε Huawei PCs να τρέχουν Windows 10. Υποθέτουμε ότι θα μπορεί να γίνει mirroring ένα κινητό πάνω σε ένα μεγαλύτερο tablet, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο είτε με 12.2 ή 12.6 ιντσών οθόνη. Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής.

Το MatePad Pro 2 θα περιέχει ένα chipset της σειράς Kirin 9000 και θα υποστηρίζει 40W Super Charge. Το νέο M-Pencil θα έχει μια διάφανη μύτη και «η εμφάνιση και η λειτουργικότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά» σύμφωνα με τον blogger.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό