18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο gaming monitor από τη ViewSonic για υψηλές επιδόσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο ViewSonic Elite XG270 είναι ένα gaming monitor που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις υψηλές απαιτήσεις του gamer.

Πρόκειται για μία οθόνη με ανάλυση 1080p IPS FHD στις 27 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms. Αυτή είναι η πρώτη οθόνη της ViewSonic που λαμβάνει πιστοποίηση «Blur Busters Approved» για υψηλής ποιότητας απόδοση με μειωμένο motion blur. 

Το XG270 έχει γωνίες θέασης 178°,  λόγο στατικής αντίθεσης 1000:1, φωτεινότητα  400-nits και πραγματικό βάθος χρώματος 8 bits με φάσμα sRGB 99%. Στο πίσω μέρος της  οθόνης, υπάρχουν δύο ενσωματωμένα ηχεία 3W.

Το IPS panel υποστηρίζει σήμα  HDR10, ενώ είναι συμβατό τόσο με την τεχνολογία Nia G-Sync, όσο και με την AMD FreeSync. H τεχνολογία PureXP + Motion Blur Reduction χρησιμοποιεί backlight strobing για μείωση του ghosting και του motion blur, που μπορεί να αντιληφθεί ο χρήστης. Χάρη στην υψηλή φωτεινότητα και τα ζωντανά χρώματα της ViewSonic XG270, η εικόνα θα παραμείνει αρκετά φωτεινή και τα χρώματα ολοζώντανα ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία PureXP. Ως αποτέλεσμα, προσφέρεται διαύγεια κίνησης, όμοιας με εκείνη των CRT monitors, μαζί με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, το ενσωματωμένο φίλτρο χαμηλού μπλε φωτισμού εξασφαλίζει άνετη θέαση, ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους έντονου gaming.

Η XG270 της ViewSonic έχει On-Screen Display, παρουσιάζοντας το μενού με εύκολο τρόπο που να μπορεί κανείς να το χειριστεί με το joystick, ενώ το Display Controller software της ViewSonic, επιτρέπει ρυθμίσεις στην οθόνη σε desktop application. Το app σας ενημερώνει επίσης, όταν υπάρχει νέο διαθέσιμο update.

Η Elite XG270 καθώς περιλαμβάνει δύο θύρες HDMI 2.0, Display Port 1.2, υποδοχή για ακουστικά, τρεις θύρες USB Type A και μία USB Type B.

Η ViewSonic Elite XG270 έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 530€.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό