19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο gameplay trailer από την Piranha Bytes που εστιάζει στο Combat System του τίτλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο Elex είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες γύρο από το όνομα τού πριν μερικά χρόνια ως ένα ιδιαίτερο RPG. Δυστυχώς δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιώσει της προσδοκίες αυτές, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι με αρκετά προβλήματα κυρίως σε ότι αφορά το gameplay του.Ωστόσο, στην TQH Nordic φάνηκε να πιστεύουν σε αυτό και του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσω του Elex II, κυρίως από τα πρώτα βίντεο που έχουν βγει το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και η Piranha Bytes, η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του, φανερώνει το Combat System και τα διαφορετικά στιλ που θα μπορούμε να παίξουμε.

Το Elex II αποτελεί ουσιαστικά sequel του αρχικού Elex που κυκλοφόρησε το 2017. Στο trailer παρουσιάζονται διαφορετικά διαθέσιμα στιλ παιχνιδιού, με τα οποία ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει τον τρόπο μάχης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η σώμα με σώμα μάχη με τον αντίπαλο και οι τηλεκινητικές δυνάμεις. Ανάλογα την περίσταση της μάχης θα είναι δυνατή η αλλαγή όπλου από ξίφος σε τόξο. Πέρα από το compat του παιχνιδιού, στο trailer παρουσιάζεται και κομμάτι από το σύνολο των εχθρών που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά και στοιχεία της ιστορίας του παιχνιδιού.

Το Elex II όπως υπόσχεται η Piranha Bytes θα είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του παρουσιάζοντας πιο ευχάριστη εμπειρία στο κομμάτι της μάχης. Όπως έχει γίνει γνωστό, το Elex II θα γίνει διαθέσιμο την 1 Μαρτίου για Xbox One, Xbox Series X/ S και για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Combat System του Elex II μέσα από το trailer.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό