22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο crossover ετοιμάζει η Mitsubishi

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mitsubishi μπορεί να… ξεμπέρδεψε με την κατηγορία των compact crossovers στην Ευρώπη δανειζόμενη ένα Renault Captur και αλλάζοντας τα σήματα αλλά δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο και στην περιοχή ASEAN – δηλ. νοτιοανατολικής Ασίας. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, ένα νέο crossover θα παρουσιαστεί στην Indonesia Auto Show που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο και παρότι δεν ανακοίνωσε ακόμα το όνομα του, οι σκοτεινές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ότι το επερχόμενο crossover δεν θα έχει σχέση με το ευρωπαϊκό Captur. Φαίνεται μάλιστα ότι θα μοιράζεται κάποια στοιχεία με το XFX Concept που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του περασμένου έτους – στοιχεία όπως η υπογραφή των LED φωτιστικών σωμάτων που φαίνεται ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το πρωτότυπο του ’22.

Το XFC Concept που εικάζουμε πως αποτελεί την βάση για το νέο μοντέλο της Mitsubishi.

Δεν αποτελεί κάποιο τεράστιο άλμα λογικής λοιπόν αν υποθέσουμε ότι το ανώνυμο crossover που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Αύγουστο θα είναι η έκδοση παραγωγής του XFC Concept και αυτό δεν είναι καθόλου κακό δεδομένης της ανταπόκρισης του κόσμου στο design του πρωτότυπου. Κι αν η Mitsubishi συνεχίζει να δηλώνει πως το μοντέλο προορίζεται για τις χώρες της Ν.Α. Ασίας, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να το λανσάρει σε επιπλέον αγορές εφόσον αποδειχθεί εμπορική επιτυχία.

Περισσότερα δεν γνωρίζουμε σχετικά αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ηχοσύστημα του νέου μοντέλου φέρει την υπογραφή της Yamaha, κάτι που γενικά δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας ή μάρκας. Η ουσία είναι ότι η φημισμένη ιαπωνική μάρκα έχει βάλει το χεράκι της στην απόδοση του συστήματος ήχου του νέου Mitsubishi και έχει βάλει και την υπογραφή της στα ηχεία. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Η λογική λέει ότι το design θα είναι αρκετά πιο… υποτονικό σε σύγκριση με το concept αν και αυτό δεν είχε πολλές υπερβολές όπως συνηθίζεται σε concepts ενώ με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε το υπόλοιπο εσωτερικό καθώς η καμπίνα του XFC Concept ήταν ιδιαίτερα μοντέρνα, λιτή και επενδυμένη με βιώσιμα υλικά. Το θέμα είναι τι και κατά πόσο θα αλλάξει για να περάσει στην παραγωγή σε ανταγωνιστική τιμή. Υπομονή, όλα θα γίνουν γνωστά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό