19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέο 13” MacBook Pro με Magic Keyboard, Intel Core 10ης γενιάς και τιμή από $1299

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο τη νέα γενιά 13’’ MacBook Pro με νέο Magic Keyboard, επεξεργαστές quad-core Intel Core 10ης γενιάς, έως 80% ταχύτερη απόδοση στα γραφικά, έως 32GB μνήμη RAM 3733MHz, έως 4TB αποθηκευτικό χώρο SSD , Touch Bar, Touch ID, ηχεία stereo και μεγάλη αυτονομία, με τις τιμές να ξεκινούν από τα $1299.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γενιά επεξεργαστών προσφέρει έως 2.8 φορές μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα προηγούμενα MacBook Pro και ο επεξεργαστής γραφικών Intel Iris υποστηρίζει την οθόνη Pro Display XDR σε ανάλυση 6K. Στο θέμα της ασφαλείας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, η Apple έχει ενσωματώσει το Apple T2 Security Chip που προσφέρει άμεση κρυπτογράφηση στα δεδομένα που αποθηκεύονται στον SSD, ενώ προστατεύει και τα βιομετρικά δεδομένα του αισθητήρα Touch ID. Η οθόνη παραμένει στις 13’’ Retina με φωτεινότητα 500nits και υποστήριξη της χρωματικής γκάμας DCI-P3.

Η κατασκευή του νέου 13’’ MacBook Pro είναι και πάλι unibody από αλουμίνιο σε χρώμα Space Gray ή Silver και το βάρος δεν ξεπερνά το 1.5kg. Το νέο Magic Keyboard, διαθέτει επανασχεδιασμένο μηχανισμό 1mm για άνετη και στιβαρή αίσθηση των πλήκτρων, ενώ το ανεστραμμένο T για τα κουμπιά πλοήγησης σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι πατάς χωρίς να κοιτάζεις. Επιστρέφει και το ξεχωριστό κουμπί ESC. Από υποδοχές θα βρούμε 2 ή 4 Thunderbolt 3 / USB-C και headphone jack ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο 13’’ MacBook Pro είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στις ΗΠΑ και περιμένουμε την ανάλογη ενημέρωση για την Ελλάδα.

[]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό