22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέο χειρουργείο για τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
29.11.2021 | 18:54

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ
PHOTO CREDITS: 2021 RICK BOWMER / AP IMAGES

Οι αρχικές (δυσοίωνες) εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν, με τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ να περνά ξανά την πόρτα του χειρουργείου και να τίθεται εκτός δράσης επ’ αόριστον.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων των Ντένβερ Νάγκετς επιβεβαιώθηκαν αφού ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ είναι υποχρεωμένος να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίσει στη μέση.

Ο 23χρονος φόργουορντ, που έχει κάνει ήδη μια επέμβαση πριν μπει στο ΝΒΑ στη μέση, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, με την ελπίδα πως το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά. Όπως ενημέρωσε μάλιστα ο ατζέντης του, δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του, κάτι που θα αποσαφηνιστεί σε μεγάλο βαθμό μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις, δύσκολα θα επιστρέψει στο υπόλοιπο της regular season, με την ομάδα του Ντένβερ να δέχεται ακόμη ένα ισχυρό χτύπημα, αφού δεν έχει στην διάθεσή του ούτε τον Τζαμάλ Μάρεϊ (ρήξη χιαστού), η επιστροφή του οποίου χρονολογείται την άνοιξη του 2022.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πόρτερ έμοιαζε με σκιά του εαυτού του, έχοντας μόλις 9.9 πόντους και 6.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 20.8% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής. Στον αγώνα με τους Ρόκετς μάλιστα (νίκη με 95-94), στις 6 Νοεμβρίου, αποχώρησε έπειτα από 7 λεπτά συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων στην μέση και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης, σκορπώντας την ανησυχία στο Ντένβερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό