19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο χαρακτηριστικό για το Twitter – Ζητά επαλήθευση ταυτότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

H ομάδα του Elon Musk επιχειρεί να βελτιώσει την ζωή των χρηστών του Twitter, χωρίς μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής και αναμένεται να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό, την επαλήθευση ταυτότητας.

Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τους χρήστες του Twitter να ενημερωθούν για το αν το άτομο που ακολουθούν είναι πραγματικά κάποιος αληθινός. Αυτό θα βοηθήσει επίσης την πλατφόρμα να καταπολεμήσει τους μιμητές, με την προσπάθεια πιθανότατα να συνδέεται με την αιώνια σύγκρουση για τον τερματισμό της παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο. Οι πραγματικοί άνθρωποι μπορούν επίσης να πουν ψέματα, οπότε στο τέλος, οι χρήστες θα πρέπει να εφαρμόσουν την κοινή λογική τους για την τελική κρίση.

Η TechRadar κατάφερε να εντοπίσει ένα Tweet από έναν αξιόπιστο “διαρρήκτη”, ο οποίος ήταν γνωστός στο παρελθόν για την εύρεση πληροφοριών σχετικά με επερχόμενες λειτουργίες και αλλαγές στην πλατφόρμα. Η ανάρτηση έχει επίσης μια εικόνα για να την συνοδεύει.

Το περιεχόμενο του Tweet περιγράφει λεπτομερώς μια υποτιθέμενη επερχόμενη ροή που θα επιτρέψει στους χρήστες να ανεβάσουν τη νόμιμη ταυτότητά τους μαζί με μια selfie, έτσι ώστε η πλατφόρμα να μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητά τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό