20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο φίλτρο για το είδος περιεχομένου που εμφανίζεται στην αναζήτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Facebook προχωρά με την κυκλοφορία μίας νέας ρύθμισης, προκειμένου να ισχυροποιήσει τον έλεγχο του ευαίσθητου περιεχομένου που εμφανίζεται στην καρτέλα εξερεύνησης στο Instagram. Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν να βλέπουν περισσότερο ή λιγότερο ορισμένους τύπους ευαίσθητου περιεχομένου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εν λόγω λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μια νέα επιλογή ελέγχου ευαίσθητου περιεχομένου στις Ρυθμίσεις, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποφασίσουν είτε να διατηρήσουν τις προτιμήσεις περιεχομένου τους στην προεπιλεγμένη κατάσταση Limit, είτε να βλέπουν πιο ευαίσθητο περιεχόμενο, επιλέγοντας το Allow.

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόζουν περαιτέρω τις ροές τους για να βλέπουν περισσότερο ή λιγότερο ορισμένους τύπους ευαίσθητου περιεχομένου, επιλέγοντας το Limit Even More. Σύμφωνα με το Facebook, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν τις επιλογές τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, εκτός αν είναι κάτω των 18 ετών, οπότε δεν θα μπορούν να επιλέξουν το Allow για ευαίσθητο περιεχόμενο στις ροές τους.

Σύμφωνα με την Facebook, το ευαίσθητο περιεχόμενο ορίζεται ως οποιαδήποτε δημοσίευση που «δεν παραβιάζει απαραίτητα τους κανόνες μας, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να ενοχλήσει ορισμένα άτομα – όπως αναρτήσεις που ενέχουν σεξουαλικά ή βίαια υπονοούμενα». 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Facebook]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό