13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέο υλικό από το ντεμπούτο του Dwayne Johnson στον κόσμο της DC

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφτασε η ώρα να δούμε και την πρώτη απόπειρα του Dwayne “The Rock” Johnson στον κόσμο της DC Comics, καθώς στο πλαίσιο του DC FanDome παρουσιάστηκε υλικό από το επερχόμενο blockbuster με τίτλο Black Adam που σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra και πρωταγωνιστεί επίσης ο Pierce Brosnan στον ρόλο του Dr. Fate.

Ειδικά ο Brosnan δηλώνει εντυπωσιασμένος με την παραγωγή λέγοντας πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, παρά το γεγονός ότι γύρισε 4 ταινίες στον ρόλο του James Bond. Από την άλλη, ο Dwayne Johnson αποκαλύπτει πως το Black Adam έχει μπει στο τελικό στάδιο της παραγωγής του και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2021 στους κινηματογράφους.

Στο θα δείτε μια γυναίκα να διαβάζει ένα αρχαίο κείμενο που βρίσκεται χαραγμένο στο πέτρινο πάτωμα και μόλις ξεστομίσει τη λέξη “Shazam” οι γραφές φωτίζονται και μια αστραπή χτυπά τα ερείπια. Ο Black Adam αναδύεται από τη θέση όπου χτύπησε η αστραπή, αρπάζει έναν στρατιώτη και τον “ψήνει”, και στη συνέχεια αιωρείται στον αέρα χωρίς να ενοχλείται από τις σφαίρες που πέφτουν επάνω στη στολή του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό