23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο σκηνικό στην Τουρκία: Οπαδοί και διαπιστευμένοι επιτέθηκαν στον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμη τρομερό σκηνικό βίας έλαβε μέρος στην Τουρκία, το βράδυ του Σαββάτου (17/08). Η Φενέρμπαχτσε αγωνιζόταν στην έδρα της Γκοζτέπε, στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε δύο αργά γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια ούσα 2-0 μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, εκεί ξέσπασε το απόλυτο χάος. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς της ομάδας του, αφού σε αρκετούς από αυτούς δεν είχε επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως διέθεταν εισιτήρια. Παράλληλα, όπως μεταφέρουν τα τουρκικά Μέσα, χρησιμοποιήθηκε και αέριο πιπεριού εναντίον τους από την Αστυνομία!

Έτσι, κατά την επιστροφή του στη θέση του κατά την ανάπαυλα, οι οπαδοί της Γκοζτέπε άρχισαν την «βροχή» αντικειμένων, σημαδεύοντας τον πρόεδρο της Φενέρ. Και μάλιστα, ένα αντικείμενο (ενδεχομένως ποτήρι) φαίνεται να τον βρίσκει στο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, ένας διαπιστευμένος της Γκοζτέπε πήγε και τον έσπρωξε από πίσω και τον έριξε στο χορτάρι!

Αυτό οδήγησε σε μία γενικευμένη σύρραξη, με τους ανθρώπους γύρω του να «πιάνονται» στα χέρια μαζί, ενώ ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε φυγαδεύτηκε υπό ισχυρή προστασία της αστυνομίας. Ο διαπιστευμένος στο φινάλε συνελήφθη για την επίθεσή του!

Η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση κατά των συμβάντων και ενημέρωσε πως ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει μήνυση για αμέλεια εις βάρος των ανθρώπων της Γκοζτέπε! Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 2-2, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να δέχεται γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Açıklama | İzmir’de Yaşananlar Hakkında

Futbol Takımımızın ligin 2. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakanın devre arasında; hala stada alınmayan ve biber gazına maruz kalan taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetin çözümü için yöneticilerimiz dışarıda yetkililerle… pic.twitter.com/5Qs1cxS85W

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) August 18, 2024

Το όλο περιστατικό αποτελεί μία ακόμη άσχημη εικόνα που προβάλλεται στο τουρκικό ποδόσφαιρο, μετά και τα όσα είχαν συμβεί προ ολίγων μηνών, με την πραγματική μάχη ανάμεσα στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε και τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ που είχαν εισβάλλει στο γήπεδο!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό