25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο της Γαλλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο σοκ στη Γαλλία μετά από αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή Μαιν ε Λουάρ όταν μια καθηγήτρια δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν 18χρονος μαθητή της την ώρα του μαθήματος.

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το δίκτυο BFMTV, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι o μαθητής διαπληκτίστηκε με την δασκάλα καθώς εκείνη του έκανε παρατήρηση για τις πολλαπλές απουσίες που είχε σημειώσει . Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα δίδασκε και περιφερόταν στην αίθουσα, ο μαθητής την τράβηξε από τα μαλλιά και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε στο πρόσωπο τραυματίζοντάς την.

🔴 Alerte – Nouvelle attaque au couteau dans un lycée du Maine-et-Loire à Chemillé-sur-Anjou (49) contre une professeure d’anglais au visage pendant son cours. #BFM pic.twitter.com/zBj9b0u753

— FranceUnie PhdeVilliers 🇫🇷 (@FrPhdeVilliers) May 27, 2024

Η καθηγήτρια τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, χωρίς να απειλείται η ζωή της.

Ο 18χρονος, αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο επιχείρησε να φύγει από το σχολείο πηδώντας από ένα ανοιχτό παράθυρο και πετώντας το όπλο του. 

Ωστόσο, η διοίκηση του σχολείου πρόλαβε και κάλεσε την αστυνομία. Οι άνδρες της χωροφυλακής και της Δημοτικής Αστυνομίας τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα προχωρώντας στη σύλληψή του σύμφωνα με ενημέρωση που εξέδωσε η τοπική Εισαγγελία.

μέχρι στιγμής, ο 18χρονος δεν έχει αποκαλύψει τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την επίθεση που διέπραξε, καθώς φέρεται να μην έχει δώσει καμία εξήγηση στους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται υπό κράτηση.

Μετά το περιστατικό, το σχολείο τέθηκε σε lockdown, το οποίο άρθηκε λίγες ώρες μετά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό