35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Νέο «μπαμ» από Ατρόμητο: Ανακοίνωσε τον Καρλίτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ατρομήτου ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Περιστερίου, μετά την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας, προχώρησε σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις για την επίθεση.

Πρώτα ο Τομ Φαν Βέερτ από την ΑΕΚ και μετά ο… Καρλίτος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του πριν από λίγους μήνες από τη Λαμία για την Αστάνα, επιστρέφει στη χώρα μας. Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου φορ, ο οποίος διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο «10».

Δείτε την ανακοίνωση του Ατρομήτου

«Δεύτερη προσθήκη για την ομάδα μας εν όψει της σεζόν 2024/25, με τον Καρλίτος να είναι από σήμερα παίκτης του Ατρόμητου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κάρλος Ντάνιελ Λόπεθ Ουέσκα, γνωστός ως Καρλίτος, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Καρλίτος είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου του 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες της Έλτσε και έπειτα από θητεία στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας, το 2012 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρωσία με τη φανέλα της Πετροτρέστ Αγίας Πετρούπολης.

Το 2017 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν (2017/18), αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 24 γκολ σε 36 εμφανίσεις, κατακτώντας παράλληλα και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Το επόμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τη Λέγκια Βαρσοβίας, προσθέτοντας ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στην καριέρα του, έχοντας σε 45 εμφανίσεις, 20 γκολ και επτά ασίστ, με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στην Αλ Γουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο σημείωσε 18 γκολ σε 70 συμμετοχές και το καλοκαίρι του 2022 επέστρεψε στην Πολωνία και πάλι για τη Λέγκια Βαρσοβίας. Το καλοκαίρι του 2023 επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας και ηγήθηκε της πορείας της στην πρώτη εξάδα, έχοντας 10 γκολ, τέσσερις ασίστ σε 22 συμμετοχές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό