25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο κόμμα ίδρυσε ο Γαυγιωτάκης των Σπαρτιατών – Μαζί του και ο Ασπιώτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμα κόμμα υπάρχει στο ελληνικό πολιτικό φάσμα. Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης και Πρόεδρος του κόμματος, Μιχάλης Γαυγιωτάκης γνωστοποίησε την ίδρυση του κόμματος με όνομα «Εθνική Συσπείρωση – ΠΑΡΟΝ».

Όπως τόνισε ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, το νέο κόμμα ιδεολογικά τοποθετείται στον εθνικό και πατριωτικό χώρο με κυρίαρχο αίτημα «εμπρός για νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα επαναφέρει την κοινωνική κινητικότητα και την κοινωνική αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων». Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι αντιπρόεδρος του κόμματος είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Πατρών, Γεώργιος Ασπιώτης. Ο Γιώργος Ασπιώτης είχε εκλεγεί και αυτός με τους Σπαρτιάτες, ενώ ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα τον Ιούνιο μαζί με τον Μιχάλη Γαυγιωτάκη.

«Η Ελληνική πολιτιστική, θρησκευτική και ανθρωπιστική κληρονομιά του έθνους μας, από την οποία αναπτύχθηκαν οι παγκόσμιες αξίες των απαράβατων και αναφαίρετων δικαιωμάτων του ανθρώπου, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της παιδείας, της ισότητας και του κράτους δικαίου, είναι πηγή έμπνευσή μας» τόνισε στην ανακοίνωσή του για την ίδρυση του νέου κόμματος ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης για να δώσει το πολιτικό και ιδεολογικό σχήμα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό