21.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο φονικό στην Κυψέλη – Το θύμα κάλεσε το ΕΚΑΒ λίγο πριν ξεψυχήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο 28χρονος στη Κυψέλη από τα ξαδέρφια του και η οποία του στέρησε τη ζωή έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Είναι η στιγμή που αιμόφυρτος τρέχει προς την Πατησίων για να ζητήσει βοήθεια.

Η σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Κυψέλης, μπροστά στα μάτια περαστικών και με το φονικό να καταγράφεται σε βίντεο. Δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, στρίμωξαν τον 28χρονο ξάδερφο τους στον πεζόδρομο στην οδό Χανίων. Με σουγιάδες στα χέρια, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το κορμί. Το θύμα προσπάθησε να γλιτώσει, τους έσπρωχνε με το χέρι του για να τους αποφύγει Μάταια όμως δύο από τα τραύματά του σε λαιμό και κοιλιά ήταν μοιραία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA καταγράφεται η στιγμή που ο 28χρονος  έχοντας γλιτώσει από την μανία των δύο δραστών, αιμόφυρτος τρέχει προς την Πατησίων για να ζητήσει βοήθεια. Ειδοποιεί μόνος του με το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ για να έρθει να τον παραλάβει, όμως όταν το ασθενοφόρο έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά και μηχανές της ομάδας Δίας απέκλεισαν την περιοχή. Με ασθενοφόρο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ήταν όμως ήδη πολύ αργά, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.

Οι νεαροί δράστες τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν τους 2 σουγιάδες μέσα σε ένα χαλασμένο ψυγείο που ήταν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Λίγη ώρα αργότερα τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης παραδόθηκαν και ομολόγησαν παρουσία και των γονιών τους.

«Μας βίαζε όταν ήμασταν παιδιά»

Στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι σε πολύ τρυφερή ηλικία -όταν ήταν μόλις 4 και 6 ετών αντίστοιχα- ο 28χρονος ξάδελφός τους, τους βίαζε συστηματικά και μάλιστα είχαν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία της περιοχής όπου ζούσαν στην Αλβανία.

Ο πατέρας των 2 δραστών φέρεται να γνώριζε από τους γιους του για τις ασελγείς πράξεις του ανιψιού του, και όπως είπε στους αστυνομικούς σε επικοινωνία που είχε στο παρελθόν, ο ίδιος με τον 28χρονο του το είχε παραδεχθεί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς των δύο κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ στα αδέλφια ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή σε ανακριτή ανηλίκων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό