23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο ατύχημα για τον Jay Leno, έσπασε πολλά κόκκαλα σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις λίγους μήνες αφότου υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, ο Jay Leno έκανε σήμερα γνωστό ότι αναρρώνει από ένα ατύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει πολλά κόκκαλα.
Σε συνέντευξη του, ο Αμερικάνος κωμικός, petrolhead, και επιχειρηματίας απαντώντας σε ερώτηση για τα εγκαύματα του, είπε:
Είναι τόσο αστείο που το λες αυτό. Αυτό ήταν το πρώτο ατύχημα. Εντάξει; Έπειτα, μόλις την περασμένη εβδομάδα, με έριξαν από τη μοτοσικλέτα μου. Άρα, έχω σπάσει την κλείδα. Έχω δύο σπασμένα πλευρά. Έχω δύο ραγισμένες επιγονατίδες.

Παρά τον φαινομενικά μακρύ κατάλογο των αρκετά σοβαρών τραυματισμών που προκλήθηκαν από το περιστατικό της 17ης Ιανουαρίου, ο 72χρονος Leno διαβεβαιώνει ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά.
Ο Leno οδηγούσε μια Indian μοτοσυκλέτα του 1940, όταν παρατήρησε ότι μυρίζει καύσιμο. Υποψιασμένος ότι υπάρχει κάποια διαρροή, σταμάτησε, με τον Leno να περιγράφει:
Έτσι μπήκα σε έναν παράδρομο και διέσχισα ένα πάρκινγκ, και εν αγνοία μου, κάποιος άντρας είχε ένα σύρμα κρεμασμένο στο πάρκινγκ αλλά χωρίς σημαία να κρέμεται από αυτό. Και λοιπόν, ξέρεις, δεν το είδα παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά. Απλώς με “άπλωσε” και, μπουμ, με γκρέμισε από τη μηχανή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό