25.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Νέο αρνητικό ρεκόρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα τη λευκή ισοπαλία με την Άστον Βίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα το μεσημέρι της Κυριακής (6/10)με τους «κόκκινους διαβόλους» να σημειώνουν καινούργιο αρνητικό ρεκόρ. 

Η ομάδα του Έμερι προερχόταν από την εντυπωσιακή νίκη της Τρίτης (01/10) επι της Μπάγιερν Μονάχου, κάνοντας το 2/2 στο Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας. 

Στην αντίπερα όχθη ο Έρικ Τεν Χάγκ έχει χάσει την πίστη των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έπειτα από την ισοπαλία με την Άστον οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στην 14η θέση της Premier League, με την διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να έχει φτάσει τους 10 βαθμούς. 

8 – With eight points (W2 D2 L3), this is Manchester United’s lowest tally in their opening seven matches of a league season since 1989-90 (7), when they went on to finish 13th under Alex Ferguson – his lowest league finish in charge of the club. Meagre. pic.twitter.com/RF3Z1iBrOo

— OptaJoe (@OptaJoe) October 6, 2024

Οι 8 βαθμοί στα πρώτα 7 παιχνίδια της Γιουνάιτεντ αποτελούν καινούργιο ρεκόρ στην εποχή της Premier League για την ομάδα του Μάντσεστερ, με την μόνη χειρότερη αρχή σε σεζόν (7 βαθμοί σε 7 αγώνες) να έρχεται το 1989-90, όπου τερμάτισε στην 13η θέση, την χειρότερη επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκουσον. 

Το άσχημο ξεκίνημα στην Premier League και Ευρώπη και η δυσαρέσκεια των οπαδών σίγουρα θα βάζουν επιπλέον πίεση στον Ολλανδό προπονητή, με τις στοιχηματικές να βγάζουν ότι ο Τεν Χαγκ θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα απολυθεί .

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα (12′ Κάρλος), Τόρες, Ντίν (85′ Μάατσεν), Μπάρκλεϊ, Τίλεμανς, Μπέιλι (63′ Ντουράν), Ρότζερς, Φιλότζενε, Γουότκινς ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Μαζράουϊ (46′ Λίντελεφ), Μαγκουάιρ (46′ Ντε Λιχτ), Έβανς, Νταλότ, Μέινου (84′ Καζεμίρο), Έρικσεν, Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ (64′ Άντονι), Χόιλουντ (64′ Ζίρκζι)



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό