Home Auto • Moto Νέος CEO για τη Rolls-Royce, ο Torsten Muller-Otvos αποχωρεί μετά από 13...

Νέος CEO για τη Rolls-Royce, ο Torsten Muller-Otvos αποχωρεί μετά από 13 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Torsten Muller-Otvos θα αποσυρθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στις 30 Νοεμβρίου 2023 και θα τον διαδεχθεί ο Chris Brownridge, ο οποίος επί του παρόντος κατέχει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της BMW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Torsten εντάχθηκε στη Rolls-Royce το 2010, καθιστώντας τον τον μακροβιότερο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας μετά τον Claude Johnson, τον άνθρωπο που έφερε μαζί τους Charles Rolls και Henry Royce το 1904, και ίδρυσαν την βρετανική εταιρία.

Υπό την ηγεσία του Torsten, η Rolls-Royce έχει μετατραπεί από κατασκευαστής αυτοκινήτων σε πραγματικό οίκο πολυτελείας, που φημίζεται παγκοσμίως για τα εξαίσια αυτοκίνητα της, τις απαράμιλλες bespoke δυνατότητες και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών, των προτιμήσεων και των επιθυμιών των πελατών της.
Αυτή η μεταμόρφωση μεταφράστηκε σε μια αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία, με τις ετήσιες πωλήσεις να έχουν αυξηθεί από περίπου 1.000 αυτοκίνητα το 2009 σε πάνω από 6.000 το 2022.

Το λανσάρισμα νέων μοντέλων της Rolls-Royce, η επέκταση των bespoke δυνατοτήτων και η σαφής στρατηγική στροφή στον τομέα της υπερπολυτελείας ήταν κινητήριοι παράγοντες για την αναγέννηση και τη συνεχή επιχειρηματική επιτυχία της εταιρείας, προσελκύοντας μια νέα γενιά πελατών στη μάρκα.
Το 2010, η μέση τιμή μιας Rolls-Royce ήταν περίπου 250.000 ευρώ και ο μέσος πελάτης ήταν 56 ετών. Σήμερα, η μέση τιμή έχει διπλασιαστεί σε περίπου 500.000 ευρώ και η μέση ηλικία ενός πελάτη της Rolls-Royce είναι μόλις 43.
Διάβασε ακόμα
CEO Rolls-Royce: Οι θάνατοι από τον κορωνοϊό ήταν ο λόγος που κάναμε ρεκόρ πωλήσεων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version