24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέος συνεργάτης Mercedes-Benz

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ
07.09.2024 | 15:21

Mercedes-Benz GLA
MERCEDES-BENZ

Tο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz αποκτά ένα νέο μέλος με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, την Creta Star Motors ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι για επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz μπορούν άμεσα να επισκέπτονται τις νέες εγκαταστάσεις της Creta Star Motors AE στο Ηράκλειο Κρήτης. Η διεύθυνση είναι 6ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών και οι τρόποι επικοινωνίας περιλαμβάνουν τόσο το τηλέφωνο (2810-542300) όσο και το e-mail ([email protected]).

Mercedes-Benz Creta Star Motors
MERCEDES-BENZ

Το νέο μέλος του Δικτύυ Εξουσιοδοτημένων διανομέων Mercedes-Benz, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν εξ αποστάσεως στον κόσμο της κορυφαίας πολυτέλειας που προσφέρει η γερμανική μάρκα, μέσα από το website στη διεύθυνση www.cretastarmotors.gr.

Από εκεί μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν πληφοροίες για να νέα μοντέλα της μάρκας αλλά και τους προνομιακούς όρους απόκτησής τους, καθώς επίσης και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πιστοποιημένους συνεργάτης της Creta Star Motors ΑΕ λύνοντας όλες τις απορίες και μαθαίνοντας όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν στην αγορά που τους ενδιαφέρει.

Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του νέου μέλους του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων, δίνουν το στίγμα της premium διάθεσης που διέπει όλα τα μοντέλα της μάρκας, η οποία έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό