18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε ποιες ομάδες ψήφισαν λευκό

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Super League 1 αποδείχθηκαν σωστές τελικά, αφού ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν όντως υποψήφιος και τελικά εξελέγη πρόεδρος της Λίγκας με 9 ψήφους, κάνοντας και την πρώτη ενωτική δήλωσή του.

Ο Μαρινάκης, όπως προαναφέρθηκε, πήρε 9 ψήφους και ήταν αρκετές για να εκλεγεί στη θέση του προέδρου της Super League 1 , ενώ υπήρχαν επίσης 5 λευκά και ένα απών.

Ποιοι ψήφισαν λευκό; Η απάντηση είναι οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ, ενώ απών από τη διαδικασία ήταν ο Βόλος.

«Super League πρότυπο για άλλες χώρες»

Μετά την εκλογή του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος της Super League 1, αναφέροντας τα εξής μέσω των social media.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης. Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό