29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Νέος «μνηστήρας» από Serie A για Μανωλά μετά τη Βερόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Μανωλάς εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στη λίστα ελεύθερων ποδοσφαιριστών μετά τη λύση της συνεργασίας με την Αλ Σαρζά στην οποία έμεινε για μια διετία μετά την σύντομη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Πλέον, ο 32χρονος στόπερ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον οποίο και θέλει να βρει και πάλι στην Ευρώπη, με την Ιταλία να φαντάζει ο Νο.1 προορισμός.

Ήδη το ενδιαφέρον της για τον Μανωλά, έδειξε η Ελλάς Βερόνα η οποία του προσέφερε συμβόλαιο της τάξεως των 400.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, νέα ομάδα από την Serie A φαίνεται πως μπήκε «σφήνα» στο ενδιαφέρον για τον Έλληνα στόπερ. Ο λόγος για την Σαλερνιτάνα η οποία δείχνει να προσφέρει μια καλύτερη πρόταση από τη Βερόνα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Σαλερνιτάνα προσφέρει 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για μια ακόμα διετία και ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση αποτελεί η ομάδα θα δώσει την κατηγορία και να μείνει στην 1η του ιταλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται φυσικά ότι δε θα είναι η πρώτη εμπειρία του έμπειρου οπισθοφύλακα στην ιταλική χερσόνησο μιας και έχει να επιδείξει το πλούσιο παρελθόν με τη φανέλα της Ρόμα (2014-19) και Νάπολι (2019-2022).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό