29.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέοι mini έξυπνοι βιντεοπροβολείς laser για χρήση στο σπίτι ή on the go από την Epson

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Epson παρουσίασε δύο νέους κομψούς, mini βιντεοπροβολείς laser (EF-21 και EF-22), οι οποίοι εντάσσονται στη σειρά «EpiqVision». Οι νέοι βιντεοπροβολείς προσφέρουν οικονομικά προσιτή μεγάλη προβολή και καθηλωτική ψυχαγωγία στο σπίτι, διασφαλίζοντας έως και 10 χρόνια προβολής χωρίς συντήρηση και χωρίς προβλήματα για όλη την οικογένεια. Και τα δύο μοντέλα είναι εύκολα στην εγκατάσταση, έχουν μέγεθος προβολής έως 150 ίντσες, διαθέτουν ενσωματωμένο Google TV και δύο ηχεία 5W τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομα ηχεία με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth. Ο βιντεοπροβολέας EF-22, διαθέσιμος σε μεταλλικό μαύρο ή μεταλλικό μπλε χρώματα, διαθέτει την πρόσθετη ευκολία μιας ρυθμιζόμενης σταθερής βάσης, ενώ ο βιντεοπροβολέας EF-21 διατίθεται σε θερμό λευκό ή απαλό πράσινο του πάγου αποτελώντας μια κομψή προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Αυτοί οι μικρού μεγέθους βιντεοπροβολείς laser μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση – σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο. Η ρυθμιζόμενη ενσωματωμένη βάση του βιντεοπροβολέα EF-22 μπορεί να περιστραφεί για ακόμα πιο ευέλικτες επιλογές προβολής.

Οι βιντεοπροβολείς EF-21 και EF-22 προσφέρουν μια εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγάλη προβολή στο σπίτι ή on the go.  Η τεχνολογία 3LCD της Epson συνεπάγεται φωτεινές και ζωντανές εικόνες με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού που ζωντανεύει το περιεχόμενο. Και τα δύο μοντέλα έχουν λόγο αντίθεσης 5.000.000:1 για να παράγουν σαφώς καθορισμένες σκιές και βαθύ μαύρο χρώμα.

Το Google TV, το οποίο είναι ενσωματωμένο και στα δύο μοντέλα, συγκεντρώνει πάνω από 400.000 ταινίες και επεισόδια τηλεοπτικών σειρών σε ένα σημείο, μέσω εφαρμογών και συνδρομών. Επίσης, το Google Assistant σάς παρέχει γρήγορη πρόσβαση στην ψυχαγωγία, ενώ σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές σας σε όλο το σπίτι. Το ενσωματωμένο Chromecast σάς επιτρέπει να μεταδώσετε περιεχόμενο μέσω εφαρμογών ψυχαγωγίας από συσκευές Android και iOS, υπολογιστή Mac, Windows ή Chromebook.

Οι βιντεοπροβολείς EF-21 και EF-22 ρυθμίζονται εύκολα χάρη σε τεχνολογίες όπως η αυτόματη εστίαση, η διόρθωση keystone, η αποφυγή εμποδίων και η προσαρμογή οθόνης.

Ο Brendan Hoare, Product Manager για home cinema βιντεοπροβολείς, Epson Europe, δήλωσε: «Έχουμε ένα στόχο να κάνουμε περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν βιντεοπροβολείς κάθε μέρα στα σπίτια τους και αυτοί οι δύο βιντεοπροβολείς θα βοηθήσουν πραγματικά αυτόν τον στόχο. Με τον κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, όχι μόνο θα φαίνονται υπέροχοι σε κάθε σπίτι, αλλά διαθέτουν πάρα πολλές δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα είναι απίστευτα εύκολοι στη ρύθμιση και τη χρήση. Χάρη στις έξυπνες δυνατότητες συνδεσιμότητας και την πηγή φωτός laser υψηλής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε την τηλεόρασή σας». 

EF-21EF-22Κορμός και διακοσμητικάΘερμό λευκό ή απαλό γκριζοπράσινοΜεταλλικό μαύρο ή μεταλλικό μπλεΠροσανατολισμός προβολής360 μοίρες360 μοίρεςΤεχνολογία προβολής 3LCDΝαιΝαιΜέγεθος προβολήςΈως και 150”Έως και 150”Ενσωματωμένο Google TVTMΝαιΝαιΑντικατοπτρισμός οθόνης / MiracastΌχιΌχιΉχος2 ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5 W2 ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5W + παθητικό στοιχείο θέρμανσηςHDMIx1x1ΑνάλυσηFull HDFull HDΦωτεινότητα1.000 Lumen1.000 LumenΑυτόματη διόρθωση keystoneΝαιΝαιΑυτόματη προσαρμογή οθόνηςΝαιΝαιΑυτόματη αποφυγή αντικειμένωνΝαιΝαιΔιάρκεια ζωής πηγής φωτός (οικονομική/κανονική λειτουργία)10 έτη10 έτηΕνσωματωμένη βάσηΌχιΝαι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό