20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέες φωτογραφίες του εκπληκτικού restomoded Renault 5 Turbo 3, 400 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Ιούλιο, η νεοσυσταθείσα Legende Automobiles παρουσίασε το Renault 5 Turbo 3, ήτοι τη φυσική εξέλιξη του αυτοκινήτου. Αυτό, φυσικά, δεν έχει την υπογραφή της Renault, αλλά η Legende Automobiles θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στο γαλλικό hothatch, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη ερμηνεία του, χωρίς να μειώνει τα χαρακτηριστικά που έκαναν το μοντέλο τόσο ξεχωριστό.

Τώρα, μια ομάδα γραφιστών από το Λος Άντζελες, που βοηθά την Legende Automobiles, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές επιπλέον φωτογραφίες του αυτοκινήτου, που μας δείχνουν ένα νέο χρώμα, το τιρκουάζ με μαύρο carbon.
Το restomod του Renault 5 Turbo διαθέτει μερικά σύγχρονα στοιχεία, όπως LED φωτιστικά σώματα, αλλά δεν λείπει η μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ ο επιθετικός διαχύτης φιλοξενεί τις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Φυσικά, τα πολύ φαρδιά εμπρός και πίσω φτερά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου, η οποία έρχεται να συμπληρωθεί από τις ζάντες, 16 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Η διαρρύθμιση της καμπίνας έχει διατηρηθεί στο restomod, αλλά πλέον υπάρχει ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων που αντικαθιστά το αναλογικό καντράν. Οι εντυπωσιακές πορτοκαλί αποχρώσεις του εξωτερικού συνεχίζονται και στο εσωτερικό και έχουν εφαρμοστεί στους αεραγωγούς και τους ιμάντες της πόρτας, καθώς και στο αναμορφωμένο τιμόνι δύο ακτίνων με μινιμαλιστική σχεδίαση.

Η Legende Automobiles έχει προσθέσει στο Turbo 3 αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και εξαιρετικά λεπτά καθίσματα, με γενναιόδωρη πλευρική στήριξη και αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας. Πίσω τους βρίσκεται το roll cage, τοποθετημένο πάνω από το χώρο του κινητήρα, ο οποίος είναι ένας τετρακύλινδρος με turbo, απόδοσης 400 ίππων. Η κίνηση -φυσικά- μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω σειριακού ή χειροκίνητου κιβωτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό