20.7 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Νέες τιμές για το Mokka

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Mokka είναι το μοντέλο που εισήγαγε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel η οποία χαρακτηρίζεται από κομψές, λιτές γραμμές και τη μάσκα Opel Vizor.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το Pure Panel με την ψηφιακή οθόνη των 10,0 ιντσών που εξασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα, ενώ τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης οδηγού κάνουν κάθε ταξίδι πιο ασφαλές και πιο απολαυστικό. Παράλληλα, οι compact διαστάσεις του Opel Mokka από τη μια εξασφαλίζουν ευελιξία στην πόλη και από την άλλη την απαραίτητη άνεση για μεγαλύτερα ταξίδια.

Η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει το Opel Mokka ακόμα πιο ελκυστικό, ανακοινώνοντας τιμές που ξεκινούν από τις 20.900 ευρώ για την έκδοση Edition, σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 100hp ΜΤ6.

Η έκδοση Edition Hybrid, που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης, διατίθεται στις 25.650 ευρώ, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 136 ίππους. 

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka των 136 ίππων διατίθεται στην ανταγωνιστική τιμή των 28.920 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης ειδικής προωθητικής ενέργειας, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, καθώς και της κρατικής επιδότησης του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό