24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέες σειρές οικιακών συσκευών κορυφαίας ενεργειακής απόδοσης στην IFA 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην IFA 2024 τη νέα σειρά οικιακών συσκευών της με κορυφαία ενεργειακή απόδοση. Οι νέες συσκευές της εταιρείας,  είναι εναρμονισμένες με τον στόχο ενίσχυσης των προσπαθειών της ΕΕ ως προς την επίτευξη ουδετερότητας από τον άνθρακα έως το 2050 και ακολουθούν πιστά τους κανονισμούς του προγράμματος REPowerEU για τη μείωση της εξάρτησης των χωρών μελών της ΕΕ από τα ορυκτά καύσιμα. Η νέα σειρά συσκευών αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες της LG, παρέχοντας εξαιρετικές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. 

Ολοκληρωμένες λύσεις για την πλύση των ρούχων με τεχνητή νοημοσύνη και κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Τα νέα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων της LG διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση. Ο κάδος του πλυντηρίου ρούχων περιστρέφεται με νέο τρόπο, ώστε τα ρούχα να πλένονται καλύτερα, ενώ χάρη στην τεχνολογία Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD), μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας. Το πλυντήριο διαθέτει ενεργειακή κλάση A-55%, ενώ η προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ρυθμίζει έξυπνα τις στροφές του πλυντηρίου σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας το μπέρδεμα ή το τσαλάκωμα των ρούχων. Επιπλέον, το νέο πλυντήριο της LG διαθέτει τον κύκλο Microplastic Care που μειώνει την ποσότητα μικροπλαστικών από τα ρούχα, καθώς και τη λειτουργία ezDispense, η οποία διανέμει αυτόματα την κατάλληλη ποσότητα απορρυπαντικού σε κάθε κύκλο πλύσης.

Επιπλέον, το LG στεγνωτήριο έχει ενεργειακή κλάση A+++-26%, και διαθέτει προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Ο κινητήρας AI DD του πλυντηρίου ρούχων και η λειτουργία AI Wash παρέχουν υψηλή απόδοση και ανιχνεύουν το είδος των υφασμάτων, ενώ η τεχνολογία AI Dry του στεγνωτηρίου ανιχνεύει τα επίπεδα υγρασίας, προσφέροντας βέλτιστο στέγνωμα των ρούχων σας. Επίσης, το πλυντήριο ρούχων ρυθμίζει αυτόματα τις επιλογές κύκλου και θερμοκρασίας με βάση τη συχνότητα χρήσης και αλλάζει τη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι κύκλοι στην οθόνη του πλυντηρίου, προσφέροντας μια πιο εύκολη εμπειρία χρήσης.

Ψυγεία με υψηλή απόδοση και κομψό design

Ο νέος LG ψυγειοκαταψύκτης προσφέρει τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση , καθώς έχει ενεργειακή κλάση Α-25%, ενώ ανανεώνει το στιλ της κουζίνας χάρη στην κομψή σχεδίαση επίπεδης πόρτας. Επιπλέον, το νέο μοντέλο παράγει μόνο 29dB κατά τη λειτουργία του, δημιουργώντας ένα πιο ήσυχο περιβάλλον στην κουζίνα. Η LG εκτός από τον νέο ψυγειοκαταψύκτη, ενισχύει τη σειρά των εξαιρετικά αποδοτικών ψυγείων της, παρουσιάζοντας ένα νέο ψυγείο ντουλάπα μεγάλης χωρητικότητας, δίνοντας στους ευρωπαίους πελάτες μεγαλύτερο εύρος επιλογών. Το νέο ψυγείο ντουλάπα διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως η μοναδική τεχνολογία Craft Ice της εταιρείας για σφαιρικά παγάκια και της τεχνολογίας UVnano.

Ο νέος LG φούρνος αποτελεί μία πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κουζίνα

Ο νέος εντοιχιζόμενος φούρνος LG InstaView 60 εκατοστών είναι ενεργειακής κλάσης Α++ και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος καινοτόμων λειτουργιών με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, απογειώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία. Ο φούρνος διαθέτει συνολικά 80 λειτουργίες αυτόματου μαγειρέματος, ενώ μέσω της τεχνολογίας Gourmet AI, και της ενσωματωμένης κάμερας «αναγνωρίζει» το γεύμα και επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία μαγειρέματος μέσα από μια βάση δεδομένων με 30 συνταγές. Η τεχνολογία InstaView της LG επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την πρόοδο του μαγειρέματος, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φούρνου και στην μείωση της σπατάλης ενέργειας. Έτσι, η LG κάνει τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη για όλους.

Επιπλέον, το νέο πλυντήριο πιάτων LG QuadWash διαθέτει τον κινητήρα Inverter Direct Drive Motor της εταιρείας, με ενεργειακή κλάση Α-20%, παρέχοντας υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Το πλυντήριο πιάτων διαθέτει τις επιλογές Side Rack και 3rd Rack, προσφέροντας στους χρήστες ευκολία και ευελιξία στην τοποθέτηση διαφορετικών ή μεγαλύτερων μαγειρικών σκευών.

«Οι νέες συσκευές της LG ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση της ευρωπαϊκής αγοράς σχετικά με ενεργειακά αποδοτικές οικιακές λύσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και μια πιο εύκολη καθημερινότητα», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τις προηγμένες τεχνολογίες μας, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων inverter και εξαρτημάτων, και να προσφέρουμε μια σειρά οικιακών συσκευών με κορυφαία ενεργειακή απόδοση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό