16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέες πληροφορίες για το prequel του GoT

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Game Of Thrones και η πικρία των fans εξακολουθεί να υπάρχει. Ωστόσο, με το νέο prequel House of the Dragon αδιαμφισβήτητα δημιουργούνται νέες προσδοκίες για κάτι καλό.

O διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα πληροφορία σχετικά με τη νέα σειρά House of the Dragon, αναφέροντας ότι είναι η μοναδική σειρά που γυρίζουν την τρέχουσα περίοδο και ότι προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Βασισμένη στο βιβλίο Fire & Blood, η σειρά θα παρουσιάσει τη φανταστική ιστορία του κόσμου του Westeros που ορίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς Game of Thrones και καθώς θα εκτυλίσσεται θα δούμε την ιστορία του Οίκου Targaryen. Στο blog του, ο George R.R. Martin είχε αναφερθεί ότι το Fire & Blood «καλύπτει τους Targaryens από την Aegon’s Conquest μέχρι την αντιβασιλεία του αγοριού βασιλιά Aegon III».

Μιλώντας για τους Targaryens, η παραπάνω φωτογραφία είναι των ηθοποιών Emma D’Arcy και Matt Smith, που απεικονίζουν την πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen και τον πρίγκιπα Daemon Targaryen, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του HBO, η πριγκίπισσα είναι το πρωτότοκο παιδί του βασιλιά, με αίμα Valyrian και είναι, επίσης, δράκος Ο πρίγκιπας Daemon είναι ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Viserys και κληρονόμος του θρόνου. Ο Daemon είναι πολεμιστής και δράκος, καθώς κατέχει «το αληθινό αίμα του δράκου».

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό