12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέες πληροφορίες για οθόνη 120Hz, μεγαλύτερη μπαταρία και 3x οπτικό zoom

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι φήμες για τα επόμενα iPhone. Αυτή τη φορά είναι ο πολύ έγκυρος leakster Max Weinbach που μοιράζεται πληροφορίες για το iPhone 12 Pro μέσω του καναλιού EverythingApplePro στο YouTube.

Ο Weinbach αναφέρει ότι το iPhone 12 Pro θα διαθέτει οθόνη ProMotion με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και λειτουργία δυναμικής μετάβασης από τα 60Hz στα 120Hz έτσι ώστε να εξοικονομείται μπαταρία. Ειδικά για το κομμάτι της αυτονομίας, θεωρεί ότι θα δούμε μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με την τωρινή γενιά τόσο λόγο των 120Hz, όσο και για την υποστήριξη δικτύων 5G. Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι το μεγάλο μοντέλο iPhone 12 Pro Max με οθόνη 6.7’’ θα διαθέτει μπαταρία 4400mAh αντί 3969mAh του αντίστοιχου τωρινού μοντέλου.

Επιπλέον, ο Weinbach ενισχύει τις φήμες για τοποθέτηση αισθητήρα LiDAR στο πίσω μέρος με σκοπό να επιταχυνθεί η λειτουργία αυτόματης εστίασης, η ακρίβεια στις λήψεις πορτραίτων και οι εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Ακόμη, το Face ID θα υποστηρίζει ευρύτερη γωνία θέασης έτσι ώστε το βιομετρικό ξεκλείδωμα να λειτουργεί υπό διάφορες γωνίες, ενώ στον σχεδιασμό αναμένεται μικρότερο notch.

Τέλος, αναμένεται βελτίωση στο Smart HDR για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αύξηση στο οπτικό zoom του τηλεφακού από 2x σε 3x.

Για να δούμε τι θα βγει αληθινό απ’ όλα αυτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό