20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέες πανίσχυρες προσθήκες και επιλογή με γραφικά Intel Arc [CES 2022]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Acer ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες προσθήκες στη λεπτή, ελαφριά και πανίσχυρη σειρά laptop Swift X με διακριτή GPU, που αποτελείται από ένα μοντέλο 14 ιντσών και ένα 16 ιντσών. Κυκλοφόρησαν επίσης, οι νέοι All-in-One (AIO) υπολογιστές Aspire C27 και C24. Όλοι διαθέτουν τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς.

Acer Swift X — Πανίσχυρο και εξαιρετικά φορητό

Το φορητό laptop Swift X (SFX14-51G) 14 ιντσών, με βάρος μόλις 1,4 Kg, διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς με έως και 12 πυρήνες και NVIDIA GeForce RTX 3050Ti laptop GPU μέσα στο λεπτό του πλαίσιο αλουμινίου που έχει πάχος μόλις 17,9 mm. Ο ανεμιστήρας, το πληκτρολόγιο εισαγωγής αέρα και οι διπλοί σωλήνες θερμότητας διαχέουν τη θερμότητα που παράγεται από τη συσκευή, βοηθώντας τη να διατηρήσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση που απαιτούν όσοι δημιουργοί μελετούν ή εργάζονται στον σχεδιασμό πολυμέσων. Λόγω της από κοινού κατασκευής του με την Intel, η συσκευή πληροί τις προδιαγραφές ενός Intel Evo laptop, μέσω των προδιαγραφών hardware της Intel και των βασικών στόχων εμπειρίας για απόκριση, άμεση αφύπνιση, διάρκεια ζωής μπαταρίας, γρήγορης φόρτισης και έξυπνης συνεργασίας.

Το μοντέλο 16 ιντσών (SFX16-52G) διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 12ης γενιάς με έως και 12 πυρήνες (4 πυρήνες P και 8 πυρήνες E) και διακριτά γραφικά Intel Arc. Για να διατηρηθεί το laptop δροσερό, υπάρχουν διπλοί ανεμιστήρες, διπλοί χάλκινοι σωλήνες θερμότητας, πληκτρολόγιο εισαγωγής αέρα και μεγαλύτερη πλαϊνή θύρα εξάτμισης. Σε συνεργασία με την Intel, η συσκευή θα καλύψει τις απαιτήσεις ενός Intel Evo laptop, μέσω των προδιαγραφών hardware της Intel και των βασικών στόχων εμπειρίας για απόκριση, άμεση αφύπνιση, διάρκεια μπαταρίας, γρήγορη φόρτιση και έξυπνη συνεργασία.

Και τα δύο μοντέλα λειτουργούν με Windows 11 και διαθέτουν IPS οθόνη με αναλογία διαστάσεων 16:10, 2240×1400 για το μοντέλο 14 ιντσών και 2560×1600 (WQXGA) για το μοντέλο 16 ιντσών, με απίστευτα στενά περιθώρια, επιτρέποντας 92,22% screen-to-body ratio. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την 100% κάλυψη της χρωματικής γκάμας sRGB και την έως και 400 nits φωτεινότητα, έχουν σαν αποτέλεσμα το Swift X να εντυπωσιάζει με κρυστάλλινες εικόνες και να προσφέρει καθηλωτικές εμπειρίες θέασης. Επιπρόσθετα, διαθέτει το Acer Bluelight Shield™ για πιο άνετη προβολή, καθώς και τα Acer ExaColor™ και Acer Color Intelligence™ για πιο ζωντανά χρώματα.

Εκτός από την έως και 16 GB μνήμη LPDDR5 και τον 2 TB PCIe SSD χώρο αποθήκευσης[5] για ταχύτερη πλοήγηση, τα νέα μοντέλα Swift X φέρουν Intel Wi-Fi 6E (802.11ax) για γρήγορη και σταθερή συνδεσιμότητα, ιδανική για διαμοίραση αρχείων σε υψηλή ταχύτητα και ομαλό 4k streaming. Το I/O των laptops περιλαμβάνει δύο θύρες USB 3.2 Gen 2 Type-C με υποστήριξη Thunderbolt 4 (έως 40 GBs[6]), δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για εύκολο login με Windows Hello. Η παραγωγικότητα και των δύο μοντέλων ενισχύεται περαιτέρω από μια web κάμερα με την τεχνολογία Temporal Noise Reduction (TNR) της Acer, για εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, Acer Purified Voice™ με AI Noise Reduction για καθαρότερο ήχο κλήσεων και DTS audio.

Acer Aspire C27 και C24 — All-in-One Home Workstation

Για βελτιωμένη απόδοση όταν εργάζεστε από το σπίτι, οι All-in-One (AIO) υπολογιστές Aspire C27 (27 ιντσών, C27-1751) και C24 (24 ιντσών, C24-1750) έχουν ανανεωθεί με Windows 11, επεξεργαστές Intel Core i7 12ης γενιάς, την πιο πρόσφατη NVIDIA GeForce MX550 GPU και 64 GB μνήμη RAM DDR4, συν 1TB SSD και 2 TB HDD. Οι πολλές επιλογές συνδεσιμότητας υποστηρίζουν αυτό το πανίσχυρο hardware, όπως το Wi-Fi 6E για γρήγορη και σταθερή συνδεσιμότητα, το Bluetooth 5.2 για απλοποιημένη κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ συσκευών και το Thunderbolt 4 για 40 Gbps αμφίδρομου bandwidth.

Οι βιντεοκλήσεις δεν ήταν ποτέ πριν πιο σημαντικές και το Aspire C27 ανταποκρίνεται σε αυτήν την ανάγκη με μια 5.0 MP webcam και δύο στερεοφωνικά μικρόφωνα για τηλεδιάσκεψη υψηλής ποιότητας, ενώ χάρη στο 91,14% screen-to-body ratio, η οθόνη φαίνεται υπέροχη. Επιπρόσθετα, μπορεί να πάρει κλίση (-5 έως 25° webcam), επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν την τέλεια γωνία πριν ξεκινήσουν. Η τεχνολογία Acer BlueLight Shield παρέχει πιο άνετη προβολή και μόλις ολοκληρωθεί η κλήση, ένα βολικό κάλυμμα κάμερας web διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια του χρήστη.

Ως τελευταία πινελιά, αυτό το εξαιρετικά λεπτό AIO εξοικονομεί χώρο και δίνει την δυνατότητα διαχείρισης καλωδίων, διατηρώντας τον χώρο εργασίας καθαρό και απαλλαγμένο από αντιπερισπασμούς. Κατασκευασμένα με μαύρο φινίρισμα και πλατινέ λεπτομέρειες, τα Aspire C27 και C24 έχουν πολύ δυναμική όψη.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό