22.5 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Νέες αγωγές κατά του Diddy: Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο για να τον κάνει διάσημο μουσικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχουν τελειωμό οι αγωγές κατά του ράπερ Sean «Diddy» Combs με δεκάδες ενήλικα και ανήλικα θύματα να κινούνται νομικά εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, κακοποίηση και εκβιασμό.

Πρόσφατα, ακόμη έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου φερόμενου ανήλικου θύματός του, κατηγόρησαν τον ράπερ και μουσικό παραγωγό για σωρεία αδικημάτων.

Ο δικηγόρος Tony Buzbee με έδρα το Χιούστον κατέθεσε έξι νέες αγωγές για λογαριασμό δύο ανδρών και τεσσάρων γυναικών τη Δευτέρα, η πιο πρόσφατη στον εγκληματικό τρόπο ζωής του Comb από τότε που κατηγορήθηκε τον περασμένο μήνα για διακίνηση σεξουαλικών και ομοσπονδιακό εκβιασμό.

Οι δύο άνδρες ήταν μέρος των 120 κατηγόρων που πρόσφατα εμφανίστηκαν ισχυριζόμενοι ότι ο μεγιστάνας της hip-hop τους επιτέθηκε σεξουαλικά μεταξύ 1995 και 2021.

Σύμφωνα με τη νέα αγωγή, άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο ένα 16χρονο αγόρι, προσπαθώντας να τον δελεάσει με υποσχέσεις για επιτυχία στη μουσική βιομηχανία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα λεγόμενα «White Parties» στο Long Island το 1998, όταν ο P. Diddy ήταν 28 ετών.

Ο ανήλικος φέρεται να προσέγγισε τον μουσικό παραγωγό για να του ζητήσει συμβουλές για να εισέλθει στη μουσική βιομηχανία.

Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον έβαλε να βγάλει το παντελόνι του, λέγοντάς του ότι η σεξουαλική πράξη ήταν μια «ιεροτελεστία» για τους επίδοξους μουσικούς και πρόσθεσε: «Δεν θέλεις να μπεις στην showbiz;», ενώ ο νεαρός είπε ότι συμμορφώθηκε από φόβο.

Επιπλέον, νέες κατηγορίες υποστηρίζουν ότι ο Diddy ανάγκασε σε στοματικό σεξ έναν άνδρα το 2008 μέσα σε κατάστημα Macy’s και πως βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο το 2004.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό