35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Νέα 27” gaming οθόνη με panel 280Hz στα €239

Ειδήσεις Ελλάδα

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AOC GAMING 27G2ZN3/BK, μια οθόνη που συνδυάζει επιδόσεις επιπέδου esports με προσιτή τιμή άνευ προηγουμένου. Σχεδιασμένη για ανταγωνιστικούς παίκτες που απαιτούν το καλύτερο χωρίς να χρειαστεί να σπάσουν τον κουμπαρά, η 27″ (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK διαθέτει εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 280 Hz, πολύ χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, γρήγορους χρόνους απόκρισης (έως 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync για συγχρονισμό VRR και υψηλής αντίθεσης Fast VA Panel θέτοντας νέα πρότυπα για την προσιτή αριστεία στο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Τα καλύτερα πολλών κόσμων

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK συνδυάζει τα πλεονεκτήματα πολλών τεχνολογιών. Χάρη στο ζωντανό, πλούσιο σε αντιθέσεις πάνελ Fast VA, η αναπαραγωγή των χρωμάτων είναι αληθοφανής επιτρέποντας στους παίκτες να απολαμβάνουν παιχνίδια με πλοκή και δράση με βαθιά επίπεδα μαύρου και ευρεία κάλυψη χρωματικής γκάμας (123,3% της περιοχής sRGB και 92,2% της DCI-P3). Για τα γρήγορα, ανταγωνιστικά παιχνίδια, ο ρυθμός ανανέωσης 280 Hz και η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου σημαίνουν ότι ο κόσμος του παιχνιδιού είναι σε στενή συνάφεια με τον χρήστη. Με χρήση της ρύθμισης MBR (Motion Blur Reduction), η οθόνη επιτυγχάνει χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), βελτιώνοντας σημαντικά την ευκρίνεια της κίνησης με τον οπίσθιο φωτισμό. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν τους αντιπάλους με μεγαλύτερη ακρίβεια και να αντιδρούν στις κινήσεις τους σε σκηνές με γρήγορο ρυθμό. Συνολικά, η 27G2ZN3/BK θα είναι με βεβαιότητα κάτι σαν μια μετά-φόρτωση για τους περισσότερους gamers: μία από τις πιο οικονομικές οθόνες για παιχνίδι, με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, για να διαπρέψει σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου μετράει

Ο ρυθμός ανανέωσης 280 Hz της AOC GAMING 27G2ZN3/BK προσφέρει εντυπωσιακή ροή και απόκριση. Αυτό το αστραπιαίο βήμα ανανέωσης είναι απαραίτητο για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπως τα shooters πρώτου – προσώπου, οι τίτλοι αγώνων και τα παιχνίδια μάχης, όπου οι αντιδράσεις κλασμάτων δευτερολέπτου μπορεί να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο μικρότερη γίνεται η υστέρηση εισόδου. Η χαμηλή υστέρηση εισόδου της οθόνης διασφαλίζει ότι κάθε εντολή εκτελείται άμεσα, παρέχοντας απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των ενεργειών του παίκτη και του αποτελέσματος στην οθόνη.

Πάνελ Fast VA με υψηλή αντίθεση και απόκριση για εικόνες που καθηλώνουν

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK διαθέτει πάνελ Fast VA 27″ με ανάλυση Full HD, που προσφέρει ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Η τεχνολογία πάνελ Fast VA προσφέρει εξαιρετικό εγγενή λόγο αντίθεσης (4000:1), διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια ξεπροβάλλει, από τις πιο σκοτεινές σκιές μέχρι τα πιο λαμπρά σημεία. Με φωτεινότητα 300 nits και συμμόρφωση με το HDR10, αυτή η οθόνη φέρνει στη ζωή τα παιχνίδια με εκπληκτική καθαρότητα και βάθος.

Απρόσκοπτη συμβατότητα και εργονομικός σχεδιασμός

Η AGON by AOC κατανοεί ότι οι παίκτες χρησιμοποιούν διάφορες πλατφόρμες, γι’ αυτό και η AOC GAMING 27G2ZN3/BK έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε PC και σε κονσόλες. Με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης 120 Hz σε ανάλυση 1080p στις κονσόλες, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ρέον και ευέλικτο gameplay σε όλες τις αγαπημένες τους συσκευές. Η οθόνη διαθέτει 2x θύρες HDMI 2.0 και 1x DisplayPort 1.4 παρέχοντας αφθονία επιλογών συνδεσιμότητας.

Για να εξασφαλίσετε άνεση κατά τη διάρκεια μακρόχρονων συνεδριών παιχνιδιού, η 27G2ZN3/BK συνοδεύεται από βάση 130 mm ρυθμιζόμενου ύψους με λειτουργίες κλίσης μπρος-πίσω, δεξιά-αριστερά και περιστροφής. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν την οθόνη στη γωνία θέασης που προτιμούν, μειώνοντας την καταπόνηση του αυχένα και των ματιών για άνεση στα παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία LowBlue εμπλουτίζουν περαιτέρω τη χρηστικότητα στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χάρη στις ειδικές λειτουργίες gaming στο OSD της οθόνης, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν λεπτομερώς τα χρώματα και τον κορεσμό, τα φωτεινά σημεία και τις σκιές (Shadow Control), το crosshair overlay  (Dial Point) ή τον μετρητή καρέ ανά δευτερόλεπτο (Frame Counter). Το OSD είναι επίσης προσβάσιμο μέσω του ευέλικτου και ισχυρού λογισμικού AOC G-Menu.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η AOC GAMING 27G2ZN3/BK θα έρθει με 3ετή εγγύηση και θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαΐου 2024, στην μια φιλική τιμή των 239,00 €.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό