18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα χιουμοριστική διαφήμιση με όλα τα αστέρια… εκτός από τον Jon Hamm

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση με τίτλο “Everyone but Jon Hamm” που πρόκειται να προβληθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων play off του NFL αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Adweek.

Στο κλιπάκι, ο ηθοποιός Jon Hamm κάθεται σε ένα πολυτελές σπίτι και scrollάρει στο Apple TV+, διαμαρτυρόμενος (με χιούμορ) για το ότι οι πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες της Apple παρουσιάζουν πολλές διάσημες προσωπικότητες, εκτός από τον ίδιο.

Ο Hamm αναφέρεται σε πολλά αστέρια που εμφανίζονται, όπως οι Samuel L. Jackson, Billie Eilish, Tom Holland, Chris Evans, Jason Sudeikis, Tom Hanks, Denzel Washington, Frances McDormand, Jason Momoa, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Mahershala Ali , Octavia Spencer, Will Ferrell, Paul Rudd και Jon Stewart.

«Με τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ μπροστά και πίσω από την κάμερα, το Apple TV+ έχει σχεδόν όλους… εκτός από τον Jon Hamm», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Το Apple TV+ κοστίζει 4,99 $ το μήνα ή 49,99 $ το χρόνο καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως το Netflix και το Disney+. H πλατφόρμα προσφέρει σχεδόν 100 πρωτότυπες σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης κωμικής σειράς Tad Lasso.

«Σοβαρά, θα μπορούσα να είχα κάνει τον Lasso», σχολιάζει απογοητευμένος ο Hamm.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό