29 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα τροπή στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν – Τι αποκάλυψε συγκρατούμενος του βασικού υπόπτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 17 χρόνια από πορτογαλικό θέρετρο. Σύμφωνα με την DailyMail, ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του κοριτσιού, Christian Brueckner, φέρεται να ομολόγησε σε έναν συγκρατούμενό του ότι πήρε ένα παιδί από ένα πορτογαλικό διαμέρισμα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο δικαστήριο της Γερμανίας, ο 47χρονος καταδικασμένος βιαστής φέρεται να ρώτησε τον συγκρατούμενό του, Laurentiu Codin, αν ήταν «κι αυτός» στη φυλακή για αδικήματα κατά παιδιών, ενώ στη συνέχεια του εκμυστηρεύτηκε ότι πήρε «ένα παιδί κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης ενώ ζούσε στο Αλγκάρβε».

«Ήταν [ο Brueckner] σε μια περιοχή όπου υπάρχουν ξενοδοχεία και ζουν πλούσιοι άνθρωποι. Είπε ότι υπήρχε κάπου ένα ανοιχτό παράθυρο, μου το είπε αυτό. Έψαχνε για χρήματα. Είπε ότι δεν βρήκε χρήματα αλλά βρήκε ένα παιδί και πήρε το παιδί. Είπε ότι δύο ώρες αργότερα, υπήρχαν αστυνομικοί και σκυλιά παντού, οπότε στη συνέχεια έφυγε μακριά, έξω από την περιοχή. Λέω απλώς αυτά που μου είπε», φέρεται να είπε ο Codin στη δίκη του Brueckner για σεξουαλικά εγκλήματα. «Με ρώτησε αν μπορείς να πάρεις DNA από τα κόκκαλα ενός παιδιού που έχει θαφτεί» αποκάλυψε επίσης ο μάρτυρας.

«Υπήρχε συζήτηση για ένα κορίτσι, δεν ξέρω αν αυτά που είπε ήταν αλήθεια ή όχι. Είπε ότι είχε ένα λεωφορείο και ότι την είχε πάρει μαζί του. Είπε ότι κράτησε κάποιες από αυτές, αλλά όχι άλλες, αλλά ποτέ δεν είπε ότι τις είχε σκοτώσει» είπε. «Μιλάμε για κορίτσια, όχι για αγόρια. Όχι όλα μαζί, πάντα ένα κάθε φορά. Μου είπε για δύο. Είπε ότι είχε πάρει κάποια, έκανε σεξ μαζί της, αλλά δεν τη σκότωσε».

Ερωτηθείς από τον δικαστή για το πόσο χρόνων ήταν το θύμα του, ο Codin είπε: «Δεν θέλω να κάνω λάθος, αλλά ήταν πολύ μικρό. Εννοώ μικρό σε ηλικία. Κάθε φορά που ήμασταν μαζί μιλούσε γι’ αυτό γιατί ήταν πεπεισμένος ότι ήμουν παιδόφιλος».

Η Μαντλίν Μακ Καν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 σε ηλικία μόλις τριών ετών. Δεν έχει βρεθεί ποτέ. Ο Christian Brueckner κατονομάστηκε από τους Γερμανούς εισαγγελείς ως ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό