24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρός ο 15χρονος μαθητής που πυροβολήθηκε σε σχολείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο καβγάς στις τουαλέτες του σχολείο Joppestone στην κομητεία Χάρφορντ στο Μέριλαντ στις ΗΠΑ  είχε ως αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό ενός 15χρονου μαθητή από το όπλο ενός 16ρονου συμμαθητή του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι (τοπική ώρα ΗΠΑ) της Παρασκευής 06/07 σε Γυμνάσιο την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Ο θανάσιμος πυροβολισμός σημειώθηκε σε τουαλέτα του πρώτου ορόφου του σχολείου στο Μέριλαντ κατά τη διάρκεια συμπλοκής των μαθητών. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει από το σχολικό συγκρότημα ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει εγκαίρως και να τον συλλάβει.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του Μέριλαντ και στο σχολείο έσπευσαν ασθενοφόρα αλλά και Αστυνομικοί οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Το θύμα έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο 15χρονος Γουόρεν Γκράντις και ο ύποπτος είναι ένας 16χρονος μαθητής. Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο ύποπτος συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από το περιστατικό.

«Πρόκειται για έναν 16χρονο ύποπτο με τον οποίο δεν επιτρέπεται πλέον να μιλήσουμε», είπε ο σερίφης της κομητείας Χάρφορντ Τζεφ Γκάλερ.

Σημειώνεται ότι ο σερίφης της κομητείας δήλωσε ότι ερευνόνται τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η τραγωδία ενώ ο ανήλικος δράστης θα παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών για να απολογηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό