23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα τραγωδία με τουρίστα στη Ζάκυνθο – 21χρονος έπεσε από σκεπή και σκοτώθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό θανάτου τουρίστα έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στον Λαγανά Ζακύνθου. Ένας νεαρός από το Ηνωμένο Βασίλειο που είχε ταξιδέψει για διακοπές στο νησί των Επτανήσων διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης. Διασωληνώθηκε, αλλά σχεδόν δυο ώρες μετά κατέληξε, λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

Ο νεαρός νωρίτερα είχε σκαρφαλώσει στην κεραμοσκεπή της κατοικίας μιας 56χρονης κατοίκου του νησιού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία η 56χρονη, ο άτυχος νεαρός όταν ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού της, είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Ο 21χρονος έχασε κάποια στιγμή την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στην τσιμεντένια αυλή του σπιτιού.

Ειδοποιήθηκε ιδιώτης γιατρός που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά μετά από δυο ώρες κατέληξε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό