35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Νέα συμφωνία του Άρη με τον Μάντζιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε νερό ο Άρης. Πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο κύπελλο Ελλάδας και είχε την ευκαιρία στον τελικό της διοργάνωσης να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο μετά από 54 χρόνια. Το όνειρο «γκρεμίστηκε» από τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, έδωσε το τρόπαιο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League στον Παναθηναϊκό.

Στο πρωτάθλημα, ο Άρης δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας (πέμπτος) και έτσι την ερχόμενη σεζόν δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Οι «κίτρινοι» που πάλεψαν σε όλα τους τα ματς στα play offs, έχουν μπροστά τους όλο το καλοκαίρι για να κάνουν τον σχεδιασμό τους και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ένας σχεδιασμός που θα γίνει για μία ακόμη χρονιά από τον Άκη Μάντζιο. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Έλληνα τεχνικού και αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Μάντζιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό