20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα στοιχεία σοκ για την απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο – Η βεντέτα των 10 ετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τη φρικιαστική απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν επιληφθεί είναι πολύ κοντά στο να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, κυρίως λόγω της αποτρόπαιας κίνησης του δράστη, να κόψει τη γλώσσα του κτηνοτρόφου, αφού τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές.

Πρόσφατα, είχε αποκαλυφθεί ότι οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται προς νέα κατεύθυνση και ότι απομακρύνεται το σενάριο της εμπλοκής της οικογένειας με την οποία ο κτηνοτρόφος είχε ανοικτά μέτωπα, μετά την επίθεση εναντίον του γιου με καυστικό υγρό στη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Πλέον, η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία που φαίνεται πως «δένουν» την υπόθεση που σχετίζεται με μια παλιά βεντέτα που χρονολογείται τουλάχιστον δέκα χρόνια πριν και δεν έχει να κάνει με τις πρόσφατες κτηματικές διαφορές που είχε ο 69χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε τώρα, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αρχές. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο δράστης έκοψε τη γλώσσα του κτηνοτρόφου, ώστε οι αρχές να πιστέψουν ότι αφορά στην πιο πρόσφατη διένεξη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό