28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 63χρονης -Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛΑΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα φέρεται να βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με το Mega, ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί τρία με τέσσερα άτομα και φαίνεται πως η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη.

Από την εικόνα που έχει σχηματιστεί το έγκλημα φαίνεται να έγινε νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της άτυχης 63χρονης.

Το άτομο που βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας ως δράστης του εγκλήματος βρίσκεται στον στενό κύκλο του θύματος, ωστόσο να τονιστεί ότι δεν είναι γνωστό αν είναι κάποιος στενός συγγενής της 63χρονης ή κάποιο άλλο κοντινό πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα με τις έρευνες για το έγκλημα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Ο φημολογούμενος δράστης ήταν στην κηδεία»

Οικογενειακός φίλος της 63χρονης είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι», ότι ο φημολογούμενος δράστης ήταν στην κηδεία της 63χρονης.

Ειδικότερα σε ερώτηση αν ο άνθρωπος που φημολογείται πως είναι πιθανότατα ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος απάντησε «Από ότι ξέρω ναι. Και χθες στην κηδεία ήταν».

Ο ίδιος είπε ότι τα χτυπήματα δείχνουν «μίσος. Πρέπει να ήταν συγγενικό πρόσωπο».

Αναφερόμενος στο θύμα, είπε πως «Αυτός ο άνθρωπος, η Μαρία, ήταν ένα πλάσμα αγνό, μία ψυχούλα. Δηλαδή, δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να είχε εχθρούς. Δεν θα βρεις άνθρωπο να πει κακή κουβέντα για την Μαρία και δεν ήταν και τόσο πολύ κατάκοιτη. Είχε χτυπήσει λίγο στη μέση, είχε πάει να σηκώσει τη μητέρα της και είχε ένα ράγισμα στη μέση. Από τη δουλειά δεν είχε φύγει, απλά έπαιρνε συνέχεια αναρρωτικές, θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη δουλειά».

Χαρακτήρισε δε, περίεργο το γεγονός ότι ο δράστης έψαξε μόνο στο δωμάτιο της κόρης. «Δεν έχει λογική όλο αυτό το πράγμα. Και δεν πήρε χαμπάρι κανένας γείτονας και μέρα μεσημέρι;» διερωτήθηκε.

«Η κόρη είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ. Είναι λίγο κλειστός άνθρωπος, ένας αψυχολόγητος άνθρωπος. Και στην κηδεία ήταν πολύ ψυχρή. Δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Μία ψυχρότητα. Κανά δύο φορές έπαθε κρίση πανικού, μετά τίποτα. Δεν το καταλάβαινες δηλαδή ότι είναι η κόρη εάν δεν την ήξερες. Δεν υπήρχαν ξεσπάσματα», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό