12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τι ευκαιρίες θα φέρει για τα 12 ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιθυμία μας να πάρουμε και πάλι την ζωή μας στα χέρια μας, και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στην προσωπική μας ζωή και στην καριέρα μας, αποτελεί το πιο ισχυρό κίνητρο για όλους μας αυτή τη χρονική περίοδο, αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν.

Τις ευκαιρίες για να βάλουμε την ζωή μας σε νέες βάσεις θα μας τις προσφέρει το νέο φεγγάρι του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στην 21ο17’ στο ζώδιο του Ταύρου στις 21:59 μ.μ., ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ύλη, το χρήμα, την ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική), την φύση, την γη, τα ακίνητα, την τροφή, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 11ο 27’ του Μεταβλητού Τοξότη, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την γνώση, την ανώτερη μόρφωση, την δικαιοσύνη, την νομοθεσία, τα ταξίδια, αλλά και το χιούμορ και το παιχνίδι.

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή την Νέα Σελήνη τόσο ξεχωριστή;

Η όψη συνόδου του  Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 6ο οίκο του Ωροσκοπίου, θα σηματοδοτήσει πολλές  αλλαγές αλλά και νέες ευκαιρίες στα εργασιακά, όπως και σε θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα μας δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτές οι αλλαγές δεν θα μείνουν μόνο στα χαρτιά αλλά θα είναι δομικές.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα λειτουργήσει προς όφελος μας, αφού θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε σωστά τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά μας βήματα, και να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις μας.

Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί που, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ταύρο, θα πάρουν τολμηρές αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωής τους, χωρίς να φοβηθούν το ρίσκο.

Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να ασχοληθούμε πολύ έντονα με τα θέματα των ακινήτων, εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Χείρωνα με τον Άρη. Και επειδή αυτή η όψη είναι αρκετά σκληρή, ευχόμαστε να μην μας απασχολήσουν φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας στην χώρα μας.

Ένα στοιχείο που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι της υπερβολής, καθώς εξαιτίας της επιρροής του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Δία, θα έχουμε την τάση είτε να εκφραζόμαστε με υπερβολικό τρόπο, είτε εξαιτίας της σιγουριάς μας να αφήνουμε λίγο τα πράγματα στην τύχη τους.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα βρισκόμαστε κάτω από την πίεση της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό, μια όψη η οποία θα φέρει και άλλες αποκαλύψεις, στα θέματα που μας απασχόλησαν τους προηγούμενους μήνες.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 27ο 09’ του Παρορμητικού Κριού, και θα ωθήσει να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 17ο 18’ του Σκορπιού.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι, δεν φοβάμαι να κάνω την ανατροπή στην ζωή και στην δουλειά μου, αρκεί να έχω οργανώσει σωστά το κάθε μου βήμα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Μαΐου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας  θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς τους Κριούς. Και επειδή είστε άτομα που λατρεύετε το ρίσκο, μελετήστε με προσοχή τις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν και κάντε με ενθουσιασμό το επόμενο βήμα.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ενθουσιασμό και τόλμη τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε τολμηρές αποφάσεις τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την καριέρα σας. Άλλωστε, το τελευταίο χρόνο αυτό που έχετε βιώσει καλύτερα από τον καθένα είναι οι αλλαγές στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επόμενα σχέδια σας είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή αυτή την χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα επόμενα παράτολμα σχέδια σας, τα οποία θα είναι άκρως επιτυχημένα εάν δουλέψετε σωστά και μεθοδικά. Επίσης, αυτή την χρονική περίοδο έχετε και δύο πολύ σημαντικούς συμμάχους στο ζώδιο σας, τον κυβερνήτη σας Ερμή και την Αφροδίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλοί χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείτε κοινούς στόχους. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο και αρκετά τολμηρό σας σχέδιο με την βοήθεια των φιλικών σας προσώπων.

ΛΕΩΝ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Ενώ για άλλους, μια νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή για να αλλάξουν ολοκληρωτικά την ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια θα κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ, είναι πιθανό να έχετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται και αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα αρχή θα κάνετε στην ζωή σας αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και κάνετε νέα ξεκινήματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες. Μπορεί η λέξη αλλαγή να μην είναι από τις αγαπημένες σας, όμως τώρα ήρθε η στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ευθύνες είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει ξαφνικά τις ισορροπίες στο χώρο της δουλειά σας, φέρνοντας σε εσάς νέες ευθύνες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα τολμηροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε την ανατροπή στην ζωή σας και να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός τολμηρού επαγγελματικού σχεδίου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας απρόσμενος έρωτας θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας  ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες και αρκετά πρωτότυπες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να οργανώσετε πολύ προσεχτικά τα επόμενα βήματα στην ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής,  ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το επόμενο χρονικό διάστημα η ατζέντα σας θα είναι γεμάτη με πολλά επαγγελματικά ραντεβού και τηλεφωνικές συζητήσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε και μερικά ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό