20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μια δυναμική Νέα Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβρη στην οποία, βασική μας προτεραιότητα θα είναι να επανέλθει η ηρεμία και η ισορροπία σε αυτές.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 26/09 στην (02ο 48’) στις 00:54 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 14ο 45’ του επίσης Παρορμητικού  Καρκίνου , ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα  και την συναισθηματική ασφάλεια

Το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η άμεση συμμετοχή του Δία ο οποίος μας μεγεθύνει την αισιοδοξία μας ότι όλα θα πάνε καλά, παρόλο που εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, κάποια πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν λιγάκι.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 4ο οίκο του Ωροσκόπου, θα μας φέρει πιο κοντά με τα συναισθήματα μας, ενώ όπως αναφέραμε και παραπάνω η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα μας δώσει την ώθηση που περιμέναμε, αλλά και τις ευκαιρίες για να προχωρήσουμε, με ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά μας σχέδια, στα οποία έχουμε επενδύσει πολλά.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει λίγες ώρες μετά τη Νέα Σελήνη η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ενώ στην συνέχεια η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ακρίβεια, χωρίς να γίνουμε δυσάρεστοι, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας και να κάνουμε ξεκάθαρες τις θέσεις μας.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει , να ανακαλύψουμε κρυμμένα μυστικά, ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας για καιρό, προς όφελος μας.

Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε, εξαιτίας της ανοιχτής όψης αντίθεσης που σχηματίζει η όψη συνόδου Αφροδίτης- ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι τις λανθασμένες εκτιμήσεις και τις ψευδείς πληροφορίες, που πιθανόν να μας οδηγήσουν σε αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μπορεί να μετανιώσουμε. Γι’ αυτό και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, καλό θα ήταν να πάρουμε τις αποστάσεις και να μην βιαστούμε.

Αυτή η Νέα Σελήνη κουβαλάει στις αποσκευές της και μια πολύ σημαντική υπόσχεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την καταλυτική βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, και αυτή είναι ότι τα σχέδια που θα βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή θα μπουν σε σταθερές βάσεις, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τα τολμήσουμε.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την ασφυκτική πίεση της όψης τετραγώνου που σχηματίσει ο ανάδρομος Ουρανός με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη η οποία ουσιαστικά φέρνει το τέλος μιας παλιάς κατάστασης ή συνηθειών, και την εγκαθίδρυση μιας νέας. Ιδιαίτερα, σε κοινωνικό επίπεδο αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όχι πάντα με τον πιο ήρεμο και ομαλό τρόπο.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 08ο 38’ της Παρθένου, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 20ο 35’ των Μεταβλητών Διδύμων.

Στην σύνθεση των δυο αυτών χαρτών, οι κρυφές όψεις που σχηματίζονται είναι :

Οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με την τροπική όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή και τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας μας βοηθήσει να κινηθούμε μεθοδικά και να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στον δρόμο μας, με υπομονή και επιμονή.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Αστρικός ανάδρομος Κρόνος με τον Τροπικό ανάδρομο Πλούτωνα, φωτογραφίζει τις σχέσεις εξουσίας που μπορεί να δημιουργηθούν.

Η πιο σημαντική όμως, είναι ίσως η συμμετοχή του Αστρικού Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου με τον Τροπική Νέα Σελήνη και τον Τροπικό ανάδρομο Δία, η οποία κρύβει κρυφές συμφωνίες, και παιχνίδια εξουσίας, στις οποίες κερδισμένος βγαίνει πάντα ο πιο ισχυρός.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στο Ζυγό είναι:Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και να κάνουμε μια νέα αρχή σε αυτές. Άλλωστε, η τύχη είναι πάντα με το μέρος των τολμηρών, αλλά και των ισχυρών.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στις  σχέσεις σας θα δώσετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε δυναμικές  πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, και να ξεχωρίσετε με την επιμονή και την υπομονή σας. Άλλωστε έχετε δουλέψει σκληρά. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα και να προχωρήσετε σύντομα στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έρωτας θα πάρει στην ζωή σας την θέση που του αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.  Επίσης, μετά από αρκετό καιρό, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε  αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει την ζωή σας σε νέους ρυθμούς, ενώ θα σας βοηθήσει με δυναμικό τρόπο να υποστηρίξετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και κάποια επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία είχαν αναβληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας, μετά τις επιτυχίες που θα έχετε στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προστατεύσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, απέναντι από κάθε πιθανό εισβολέα.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκίνησε για εσάς τους  Ζυγούς . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε δυναμικά νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, τα οποία σας υπόσχονται σταθερότητα. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέδια για το μέλλον κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον, για τα οποία δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά για την υλοποίηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε μια κρυφή ερωτική ιστορία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κοινωνικό σας πρόσωπο  θα δείξετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να μπείτε δυναμικά και πάλι στην κοινωνική σας ζωή, και να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην καριέρα σας. Επίσης, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχος σας είναι η κορυφή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο σε όψη συνόδου με τον Άρη, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες στην δουλεία σας και να ξεχωρίσετε. Ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Για μια ακόμα φορά θα είστε στην πλευρά των ισχυρών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε, μετά από αρκετές δυσκολίες, καθυστερήσεις και εμπόδια, σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα προχωρήσετε και στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, ενώ θα έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό